Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca

FL0042

Nou

Bee Power Royal Jelly este un produs pe baza de laptisor de matca, foarte bogat in proteine si aminoacizi. Laptisorul de matca este produs de glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care permite reginei sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni.

Mai multe detalii

53.49 Ron

Descriere produs

Laptisorul de matca este un nutrient deosebit de bogat in vitamine, proteine si aminoacizi, fiind astfel un produs ideal pentru alimentatia naturista. Laptisorul de matca este produs de glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care permite reginei sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni. Nutrientii din laptisorul de matca ii ofera reginei posibilitatea sa depuna 2.000-3.000 de oua in numai 24 de ore, greutatea oualor depuse fiind aproape egala cu cea a reginei.

Laptisorul de matca contine vitaminele complexului B, dintre care in concentratie mare vitamina B5 (acidul pantotenic) si B6. Laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina. Mai contine minerale, vitaminele A, C, D, E, enzime, 18 aminoacizi, substante care impiedica inmultirea bacteriilor si a virusurilor.

Laptisorul de matca impiedica dezvoltarea microbilor si are efect bactericid (omoara microbii). Creste capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor infectioase si a infectiilor cauzate de microbi. Folosirea laptisorului de matca a dat rezultate deosebite in cazul copiilor cu un sistem imunitar mai slabit. Rezultate deosebite au fost obtinute si la copiii care, din cauza alimentatiei neadecvate, prezinta tulburari de crestere.

S-a observat ca la mamele ce alapteaza si nu au lapte suficient, consumul de Bee Power Royal Jelly stimuleaza secretia laptelui. La varstnici se reduce senzatia de oboseala si impiedica epuizarea psihica timpurie. Este eficient in caz de inapetenta, perturbari ale metabolismului, stare de slabiciune datorata batranetii, convalescentei in urma unor boli grave, mai ales dupa boli infectioase insotite de febra mare. Stimuleaza functionarea organelor hematoformatoase, fortifica sistemul nervos. Are un efect benefic in astmul bronsic, ulcere, afectiuni ale ficatului, fracturi, boli ale pielii.

Substantele de tip hormonal din laptisorul de matca imbunatatesc functionarea glandelor sexuale. La barbati s-a observat o crestere de potenta, iar la femei s-au obtinut rezultate bune in perioada climaxului. Laptisorul de matca se foloseste cu succes si in caz de sterilitate.

Laptisorul de matca revigoreaza organismul, mentine sanatatea sistemului osos si a articulatiilor. Bee Power Royal Jelly poate fi consumat de oricine, indiferent de sex si varsta. Nu este de mirare ca laptisorul de matca este cunoscut si agreat de multi ani in numeroase tari din lume.

Afectiuni si simptome in care Bee Power Royal Jelly este recomandat

Adolescent (profilaxie)
Anemie
Anorexie
Apetit (crestere)
Astenie
Ciroza
Convalescenta
Copii 1-14 ani - dezv. armon.
Coxartroza
Cresterea rez. musculare
Crestere - stimulator
Febra musculara (prevenire)
Gastrita
Hepatita
Imunitate scazuta
Inteligenta (ridicare coef.)
Leucemie
Leucopenie
Malabsorbtie
Oboseala
Pojar, rujeola
Pre si post operator
Scrasnit din dinti
Senilitate (dementa senila)
Tuberculoza
Varsat de vant

Compozitie Bee Power Royal: 

O capsula contine concentrat de laptisor de matca 50 mg si corespunde la 150 mg laptisor de matca

Un flacon de Bee Power Royal Jelly are 50 de capsule.


Mod de administrare Bee Power Royal:
 cate 1 capsula pe zi sau conform recomandarilor


Important de retinut cand consumi Bee Power Royal Jelly

- Pentru ca laptisorul de matca este obtinut din polen, miere si secretiile salivare ale albinelor, persoanele alergice la polen trebuie sa inceapa cu prudenta consumarea produsului. In caz de alergie, consumarea produsului se va intrerupe imediat.
- Pentru o mai mare eficienta, se recomanda consumul laptisorului de matca impreuna cu miere. 
- Este indicat sa se pastreze la loc racoros, deoarece la temperaturi mai ridicate se descompune usor.

Recenzii

Scrie un comentariu

Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca

Bee Power Royal Jelly - laptisor de matca

Bee Power Royal Jelly este un produs pe baza de laptisor de matca, foarte bogat in proteine si aminoacizi. Laptisorul de matca este produs de glandele salivare ale albinelor lucratoare, pentru hranirea reginei. Acesta este un concentrat de nutrienti care permite reginei sa traiasca mai mult de cinci ani, in timp ce albinele lucratoare traiesc doar 2-4 luni.

Scrie un comentariu

29 produse din aceeași categorie: