Vital Women - stimuleaza feminitatea din tine Măriţi imaginea

Vital Woman - stimuleaza feminitatea din tine

CV0111

Nou

Prin substantele sale active Vital Woman induce confortul fizic si psihic, imbunatateste performanta sexuala la femei, inlatura frigiditatea, are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei, si un efect afrodisiac.

Mai multe detalii

104.45 Ron

Descriere produs

Vital Woman este un produs naturist  conceput in special pentru femei care prin substantele sale active induce confortul fizic si psihic, creste apetitul sexual, imbunatateste performanta sexuala la femei, trateaza  frigiditatea, are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei.

Un flacon de Vital Women contine 60 de tablete si se administreaza 1-3 tablete pe zi sau conform recomandarilor, pe o durata de aproximativ 3-6 luni.

Exista si pentru barbati un produs echivalent se numeste Vital Man.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Vital Woman

Mod administrare Vital Woman

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) - preventiv

Anti-perspirant

Crestere apetit sexual

Depresie

Diuretic in afectiuni renale

Edeme

Fertilitate

Frigiditate

Reglare Hormonala

Infectii urinare

Menopauza

Menstruatii neregulate

Sindrom premenstrual

Stres

Vaginita distrofica

1-0-0

1-1-0

1-0-0

1-0-0

1-1-0

1-1-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-0

0-0-1

Componentele vegetale ale produsului naturist Vital Woman au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Vital Woman are in compozitie: Damiana, radacina de Suma, radacina de Maca, extract de Guarana, radacina de Sarsaparilla, Saw Palmetto, radacina de Unicorn, Catuaba.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Este util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Maca (Lepidium meyenii) determina cresterea libidoului la femei si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate (sterilitate).

Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, sporeste apetitul sexual.

Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil starea psihica a femeilor in diverse perioade hormonale.

Serona (Sereona repens) contine glicozizi sitosteroli, flavonoizi si acizi. Substantele active din compozitie stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului avand rezultate in tratarea infertilitatii.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. A fost introdusa in Europa (Franta) in anul 1817 si descrisa in acelasi an de catre Gassicourt. Guaranina se gaseste in Vital Women si este principala substanta biologic-activa in guarana. Asemanarea guaraninei cu cofeina a devenit cunoscuta in urma cercetarilor efectuate de catre Berhemot si Deschastelus. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Guarana contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Guarana stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri.

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuarea vitalitatii, a dorintei si activitatii sexuale. In acceptiunea dr. Christiane Northrup aceste simptome rezulta din lipsa unei "aport energetic-informational complet", necesar pentru realizarea armoniei dintre trup, minte si suflet. "Aportul complet" este conditionat de interactiunea dintre "alimentatia fizica", "alimentatia energetica" si "alimentatia spirituala".

Alimentatia energetica se realizeaza prin relatia mediu-om, precum si prin relatiile interumane (cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra). Daca acest tip de alimentatie este dominat de influente negative, atunci si alimentatia spirituala va fi afectata.

Alimentatia spirituala este determinata de viata noastra spirituala, evenimentele spirituale si culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam, de idealurile si viziunea noastra asupra vietii precum si de viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale armonioase.

Pentru remedierea deficiturilor informational-energetice si spirituale se pot utiliza si anumite plante ale caror efecte benefice la nivel fizic, intelectual si emotional au fost semnalate si de literatura stiintifica de specialitate. Acestea actioneaza la nivelul alimentatiei fizice, dar intervin in restabilirea echilibrului dintre cele trei tipuri de alimentatii. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu sa realizat diverse produsul naturist Vital Woman pentru femei si Vital Man pentru barbati in a caror compozitie se regasesc extracte naturale care induc confortul fizico-psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala atat la femei, cat si la barbati.

Administrare Vital Woman

Un flacon de Vital Women contine 60 de tablete, si se administreaza 1-3 tablete pe zi sau conform recomandarilor, pe o durta de aproximativ 3-6 luni.

O tableta Vital Woman contine:
Damiana 100 mg
Rădăcină de Suma 100 mg
Rădăcină de Maca 100 mg
Extract de guarana 100 mg
Rădăcină de Sarsaparilla 50 mg
Saw Palmetto 50 mg
Rădăcină de Unicorn 25 mg
Catuaba 25 mg

Vital Woman te sprijina sa fii femeie, Vital Woman stimuleaza feminitatea din tine

Recenzii

Note 
2017-03-19

Pentru cardiaci se recomanda?

Vital woman se recomanda si pt cardiaci?guarana este mai concentrata decat cofeina din cafea?

  Scrie un comentariu !

  Scrie un comentariu

  Vital Woman - stimuleaza feminitatea din tine

  Vital Woman - stimuleaza feminitatea din tine

  Prin substantele sale active Vital Woman induce confortul fizic si psihic, imbunatateste performanta sexuala la femei, inlatura frigiditatea, are actiune benefica asupra uterului si asupra functionarii ovarelor, trateaza dereglarile de ciclu menstrual si sterilitatea, asigura un echilibru somato-functional in toate perioadele hormonale ale femei, si un efect afrodisiac.

  Scrie un comentariu

  29 produse din aceeași categorie: