Dispozitive Calivita
CaliVita ofera o serie de produse electronice ce te ajuta sa ai o viata de calitate.
O apa de calitate produsa de Aquarion, inseamna viata lunga si sanatoasa. Bioharmonex iti reda armonia interioara si sanatate prin biorezonanta. Communiguard te protejeaza de radiatiile nocive ale telefonului mobil.

Dispozitive Calivita Exista 6 produse.

Se afişează 1-6 din 6 de articole
 • Gold Max este un dispozitiv de ultima generatie pentru dedurizarea apei. Gold max este alcatuit din 2 magneti foarte puternici care trateaza apa.

  464.96 Ron
  Adauga in cos
  Lipsa stoc
 • 26.90 Ron
  Adauga in cos
  Lipsa stoc
 • Filtru de rezerva pentru filtrele de apa Aquarion Water Ionizer and Filter de la Calivita. Cartusele filtrante se schimba o data la 6-12 luni in functie de calitatea apei care vine pe conducta. Rezerva pentru filtru de apa Aquarion Water Ionizer te ajuta sa ai mereu o apa de calitate.

  410.42 Ron
  In stoc
 • Dispozitivul Communiguard  este un circuit electronic sub forma de folie autocolanta, fabricat cu ajutorul unui program special de calculator, care protejeaza impotriva influentei negative exercitata de telefonul mobil, calculator, sau alte aparatele care produc campuri electromagnetice.  O parte din aceste radiatii provoaca dizarmonii in organismul uman.

  62.54 Ron
  Adauga in cos
  Lipsa stoc
 • BioHarmonex este un dispozitiv de inalta tehnologie, care prin intermediul fenomenelor de biorezonanta realizeaza o corectie informational energetica a tuturor organelor si sistemelor organismului uman prin intermediul biocampurilor umane. Astfel Bio Harmonex ajuta la redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.

  2,172.27 Ron
  Adauga in cos
  Lipsa stoc
 • Filtre de apa Aquarion Water Ionizer sunt dispozitive de purificare a apei de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Filtrul Aquarion are un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida si asigura si...

  6,636.97 Ron
  Adauga in cos
  Lipsa stoc
Se afişează 1-6 din 6 de articole