Triple Potency Lecithin - pentru colesterol si articulatii Măriţi imaginea

Triple Potency Lecithin - pentru colesterol si articulatii

FL0037

Nou

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului. Triple Potency Lecithin este recomandat persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare...

Mai multe detalii

177.11 Ron

Descriere produs

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.

Triple Potency Lecithin reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare. Consumul regulat de Triple Potency Lecithin permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite.

Un flacon de Triple Potency Lecithin contine 100 de capsule cu concetratie sporita. Se administreaza 1-3 caspule zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor. 

Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Triple Potency Lecithin

Mod administrare Triple Potency Lecitin

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor

Activitate fizica - stimulare

Adolescent 14-18 ani - prev.

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afectiuni articulare degenerative

Alopecie

Ameteala

Antiinflamator

Aparat respirator

Aparat urinar

Artrita

Artroza

Atentie

Ateroscleroza

Balonare

Batranete

Bioritm (armonizare)

Calculi biliari

Calculi renali

Celulita

Colecistita

Colesterol (scadere)

Colica biliara

Colica renala

Colita, colon iritabil

Contuzie

Convulsii

Coxartrza

Dischinezie biliara

Discopaii

Entorsa

Epistaxis

Fibron uterin

Fracturi

Greata

Hernie de disc

Indigestie

Insuficienta renala

Incaruntirea parului

Litiaza biliara

Litiaza renala

Lumbago

Matreata

Memorie (imbunatatire)

Menstruatii dureroase

Meteo-sensibilitate

Mialgii

Nevralgii

Oboseala

Par sanatos

Persoana in varsta - preventiv

Reumatism

Sciatica

Scleroza (amiotrofica, in placi)

Sindrom premenstrual

Spondiloza

Steatoza hepatica

1-0-1

1-1-0

1-0-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-0-1

2-1-0 10 zile, apoi 1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-0-1

2-1-0

1-0-1

1-1-0

1-1-0

1-0-1

1-1-0

1-1-0 6 luni

1-1-0

1-1-1

1-1-0

1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-1

1-0-1

2-1-0

2-1-0

2-1-0

1-1-1

1-1-1

2-1-0

1-1-1

1-0-1

2-1-0

1-1-1 20 de zile, apoi 1-1-0

2-1-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

2-1-0

1-1-0

1-0-1

1-1-1

2-1-0 10 zile apoi 1-1-0

2 in criza

1-1-0

1-1-0

1-1-0

1-1-0

2-1-0

2-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-1-0

Sursa cea mai buna de lecitina este uleiul de soia. Se cunoaste de multa vreme rolul lecitinei in activitatea nervoasa; de altfel 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina.

Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul. Colina intra in structura membranelor celulare si se intalneste sub forma combinata cu diverse vitamine. Inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului. Atat inozitolul, cat si colina contribuie la arderea si descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora in ficat.

Se recomanda un consum suplimentar de Triple Potency Lecitin persoanelor ce desfasoara activitati intelectuale, persoanelor supuse stresului, persoanelor ce au probleme de memorie sau  de concentrare, suplimentul de lecitina stimuland metabolismul neuronului si accelerand transmiterea impulsului nervos.

Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteo-sensibile. Este indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor. Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ.

Lecitina asigura o culoare sanatoasa a pielii, combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme. In cazul persoanelor in varsta, fara pofta de mancare, constituie un excelent roborant, tonifiant. In plus, din colina - una dintre principalele ingrediente ale uleiului de lecitina - se formeaza in creier ace-til-colina, o substanta neuro-transmitatoare. Cea de-a doua componenta a lecitinei - inozitolul se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei.

Lecitina administrata in combinatie cu mierea de albine, contribuie la intensificarea functiilor cerebrale. Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul. Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumul de Triple Potency Lecitin timp mai indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice. Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi.

Compania CaliVita International produce si comercializeaza uleiul de Lecitina din Soia in formula de capsula uleioasa extract (Super Soya Lecithin 100 capsule si Super Soya Lecithin 250 capsule)  si capsula cu concentratie tripla de extract Triple Potency Lecithin. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca o persoana care consuma lecitina simpla de 3 ori pe zi pentru ameliorarea diverselor probleme de sanatate, va putea consuma doar o capsula pe zi din acest preparat (de trei ori mai puternic). Efectul va fi mai intens, dar tot continuu, ca in cazul lecitinei obisnuite.

De retinut

In cazul unor dureri articulare deosebit de intense, datorate schimbarilor atmosferice, de exemplu, se poate utiliza o cantitate mai mare decat cea obisnuita. Dozele crescute nu prezinta riscuri si nu se cunosc efecte secundare. Consumul sistematic de Super Soya Lecithin poate incetini sau opri cresterea sau formarea litiazelor colesterolice din colecist. Lecitina este absorbita cel mai bine in timpul meselor.

Mod de administrare Triple Potency Lecitin

Un flacon de Triple Potency Lecitin contine 100 de capsule. Se administreaza 1 caspula de lecitina zilnic (in timpul meselor) sau conform recomandarilor.

O capsula Triple Potency Lecitin contine:

Lecitina din extract de soia .......... 1200 mg, care contine

Fosfatidilcolina ............................. 420 mg

Recenzii

Scrie un comentariu

Triple Potency Lecithin - pentru colesterol si articulatii

Triple Potency Lecithin - pentru colesterol si articulatii

Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului. Triple Potency Lecithin este recomandat persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare...

Scrie un comentariu

29 produse din aceeași categorie: