CUM POT COMANDA PE SITE?

1. Alegerea produselor

Alege produsele rasfoind site-ului si apasa butonul Adaugă în Coş din dreptul fiecarui produs pentru a-l selecta si introduce in Cosul cu produse. Poti sa adaugi mai multe bucati din acelasi produs in casuta cu cantitatea si apoi sa apesi pe butonul Adaugă în Coş. Produsele selectate vor aparea in casuta COŞ din dreapta sus a site-ului. Poti continua alegerea si a altor produse ducandu-te pe oricare alta pagina a site-ului.


2. Modificarea cosului

In casuta intitulata COŞ din partea dreapta sus ai afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a transportului. Pentru modificarea continutului cosului apasa pe butonul COŞ. Din pagina deschisa poti sterge anumite produse sau poti schimba cantitatea din fiecare. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere prin Posta Romana sau Curierat, daca este cazul. Dupa terminarea modificarilor poti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau, daca vrei sa finalizezi comanda, apasa butonul Pasul Următor.


3. Autentificarea sau crearea unui cont nou

cum_comand_1.png

Iti recomandam sa te INREGISTREZI adica sa iti deschizi un Cont NOU in cadrul site-ului www.calivita.tuningland.ro daca nu il ai.
Pentru acest lucru, apasa pe butonul Autentifica-te din dreapta sus. In pagina deschisa, in casuta "Creare cont" introdu o adresa de e-mail valida apoi apasa pe butonul Creare Cont. In fereastra urmatoare te rugam sa introduci datele personale si sa alegi cu grija o parola. Este important sa introduci o adresa corecta pentru ca noi sa iti putem expedia comanda. Ulterior iti poti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifezi casuta  pentru a putea fi tinut la curent cu noutaţile si promotiile noastre.


4. Finalizarea cumparaturilor

Dupa ce ai adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vrei sa le comanzi, apasa pe butonul  Comanda de la cosul din partea dreapta sus sau, daca ai deschis cosul, apasa pe butonul Pasul Următor. Daca ai deja un cont  trebuie sa iti introduci ADRESA DE EMAIL si PAROLA pe care le ai in cadrul sitului www.calivita.tuningland.ro in casuta "Sunteti inregistrat?" care se va deschide automat dupa ce apesi "Comanda"/"Pasul urmator".
Poti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul Adauga o noua adresa. Pentru continuare apasa pe butonul Pasul Următor.


5. Alegerea curierului

Selecteaza modalitatea de livrare a produselor Posta Romana sau Curierat Rapid, functie de preferintele tale. Implicit este selectata Posta Romana, dar noi recomandam folosirea curierului rapid, pentru ca acesta iti va aduce coletul mult mai repede si direct acasa sau la serviciu. Apasa din nou butonul Pasul Următor.


6. Confirmarea comenzii

In fereastra care apare trebuie sa apesi pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ai finalizat comanda si vei primi un email de confirmare a acesteia. Iti recomandam sa verifici email-ul si in directorul BULK. In cel mai scurt timp unul dintre reprezentantii nostri va prelua comanda.

Dupa finalizare, daca doresti sa ne transmiti sugestii sau intrebari, date de facturare etc. , selecteaza butonul "Detalii" din dreptul comenzii transmise si scrie-le la rubrica "Adauga un mesaj" din partea de jos a paginii. A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) va pleca spre tine un colet cu produsele comandate (pachetul ajunge in maximum 1-5 zile lucratoare in functie de varianta de expeditie aleasa). In momentul cand coletul va fi expediat vei primi un email de informare.

Daca doresti ca factura sa fie facuta pe firma, te rugam sa treci la Rubrica Observatii datele de facturare ale firmei: CUI, Numarul de la Registrul Comertului, Banca si contul.


COMANDA PRIN E-MAIL

Poti face comanda si direct prin e-mail, folosind pagina de contact. In e-mail ai specificat urmatoarele date pentru a fi sigur ca va ajunge comanda la tine:
- Nume si prenume;
- Adresa completa unde doresti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet;
- Numarul de telefon la care poti fi contactat pentru livrare si eventual intervalul orar in care poti fi sunat;
- Produsele pe care le doresti si cate bucati din fiecare;
- Modalitatea de livrare, prin Posta Romana sau Curierat Rapid;


COMANDA PRIN SMS

Poti comanda produsele Calivita si prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0760.30.24.24 in care te rugam sa scrii urmatoarele date:
- Nume si prenume;
- Adresa completa unde doresti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet;
- Produsele pe care le doresti si cate bucati din fiecare;
- Modalitatea de livrare, prin Posta Romana sau Curierat Rapid;


COMANDA PRIN TELEFON

Poti comanda si prin telefon sunand la unul din urmatoarele numere 0760.30.24.24 | 0752.56.99.31, dar nu recomandam aceasta modalitate deoarece operatorii pot nota gresit comanda si datele de livrare.