CUM POT COMANDA PE SITE?

1. Alegerea produselor

Alege produsele care te intereseaza de pe site si apasa butonul Adaugă în Coş din dreptul fiecarui produs pentru a-l selecta si introduce in Cosul cu produse. Poti sa adaugi mai multe bucati din acelasi produs in casuta cu cantitatea si apoi sa apesi pe butonul Adaugă în Coş. Produsele selectate vor aparea in casuta COŞ din dreapta sus a site-ului. Poti continua alegerea si a altor produse ducandu-te pe oricare alta pagina a site-ului.


2. Modificarea cosului

In casuta intitulata COŞ din partea dreapta sus ai afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a transportului. Pentru modificarea continutului cosului apasa pe butonul COŞ. Din pagina deschisa poti sterge anumite produse sau poti schimba cantitatea din fiecare. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere prin Curierat. Dupa terminarea modificarilor poti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau, daca vrei sa finalizezi comanda, apasa butonul Plateste.


3. Autentificarea sau crearea unui cont nou

cum_comand_1.png

Iti recomandam sa te INREGISTREZI adica sa iti deschizi un Cont NOU in cadrul site-ului www.calivita.tuningland.ro daca nu il ai deja.
Pentru acest lucru, apasa pe butonul Autentificare din dreapta sus. In pagina deschisa, in casuta "Creaza un cont" introdu o adresa de e-mail valida apoi apasa pe butonul Creaza un Cont. In fereastra urmatoare te rugam sa introduci datele personale si sa alegi cu grija o parola. Este important sa introduci o adresa corecta pentru ca noi sa iti putem expedia comanda. Ulterior iti poti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifezi casuta Aboneaza-te la newsletter pentru a putea fi tinut la curent cu noutaţile si promotiile noastre.


4. Finalizarea cumparaturilor

Dupa ce ai adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vrei sa le comanzi, apasa pe butonul  Plateste de la cosul din partea dreapta sus sau, daca ai deschis cosul, apasa pe butonul Finalizeaza Comanda. Daca ai deja un cont  trebuie sa iti introduci ADRESA DE EMAIL si PAROLA pe care le ai in cadrul sitului www.calivita.tuningland.ro in sectiunea "Deja inregistrat" .
Poti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul Adauga o adresa noua.5. Confirmarea comenzii

Da click pe butonul Plata prin ramburs/Platesti marfa la livrare si apoi pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ai finalizat comanda si vei primi un email de confirmare a acesteia. Iti recomandam sa verifici email-ul si in directorul BULK. In cel mai scurt timp unul dintre reprezentantii nostri va prelua comanda.

Dupa finalizare, daca doresti sa ne transmiti sugestii sau intrebari, date de facturare etc. , selecteaza butonul "Detalii" din dreptul comenzii transmise si scrie-le la rubrica "Scrie un mesaj" din partea de jos a paginii. In aceeasi zi (daca comanda este plasata pana la ora 13) va pleca spre tine un colet cu produsele comandate. In momentul cand coletul va fi expediat si livrat curierului vei primi un email de informare.

Daca doresti ca factura sa fie facuta pe firma, te rugam sa treci la Rubrica Observatii datele de facturare ale firmei: CUI, Numarul de la Registrul Comertului, Banca si contul, date persoana de contact.


COMANDA PRIN E-MAIL

Poti face comanda si direct prin e-mail, folosind pagina de contact a site-ului. In e-mail specifica urmatoarele date pentru a fi sigur ca va ajunge comanda la tine:

- Nume si prenume;
- Adresa completa unde doresti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet;
- Numarul de telefon la care poti fi contactat pentru livrare si eventual intervalul orar in care poti fi sunat;
- Produsele pe care le doresti si cate bucati din fiecare;


COMANDA PRIN SMS

Poti comanda produsele Calivita si prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0760.30.24.24 in care te rugam sa scrii urmatoarele date:

- Nume si prenume;
- Adresa completa unde doresti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet;
- Produsele pe care le doresti si cate bucati din fiecare;


COMANDA PRIN TELEFON

Poti comanda si prin telefon sunand la unul din urmatoarele numere 0760.30.24.24 | 0752.56.99.31, dar nu recomandam aceasta modalitate deoarece operatorii pot nota gresit comanda si datele de livrare.