Rhodiolin combate stresul si protejeaza sistemul imunitar

CV0128

Nou

Rhodiolin este un produs naturist extraordinar, ce contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aprox. 3.000 m. Rhodiolin  reduce efectele stresului si protejeaza sistemul imunitar, si echilibreaza energia sexuala.

Mai multe detalii

151.38 Ron

Descriere produs

Rhodiolin este un echilibrator extraordinar in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorand sau restabilind capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor. Asigura imunotoleranta si supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal. Creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora.

Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, regland bataile neregulate ale inimii (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale (previne aparitia tumorilor) prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.

Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult.

Primele referiri la Rhodiola Rosea au fost descoperite in scrierile popoarelor antice din Asia de Est si Mijlocie. Acestea o descriu drept o planta sacra, avand calitati "supranaturale", tamaduitoare. Exista multe legende populare care sustin ca cine bea in fiecare zi un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani. Consumul de Rhodiolin nu iti garanteaza ca vei trai 100 de ani, dar in mod cert poti avea o viata mai buna.

Plecand de la aceste legende cercetatorii din China au facut diverse studii si au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, "purificarea" sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. In medicina populara rusa, de-a lungul sutelor de ani, a fost intrebuintata cu succes impotriva racelilor si a unor boli virale, pentru irigarea sanguina corespunzatoare a tesuturilor si in prevenirea infarctului miocardic. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic.

In cazul diabeticilor, accelereaza producerea insulinei, respectiv creste sensibilitatea la insulina si astfel reduce nivelul glicemiei. Protejeaza ficatul fata de substantele toxice.

Rhodiolin creste energia sexuala. Poate avea efecte benefice in anumite tulburari sexuale la ambele sexe, imbunatatind viata sexuala in cuplu.

Rhodiolin-ul are si o puternica activitate antioxidanta. Poate fi benefic nu numai impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si ale agentilor mutageni, dar si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului deoxiribonucleic (DNA). Mai mult, substantele biologic active, rosavina si salidrosidele, determina cresterea serotoninei la nivelul creierului si amelioreaza starile depresive.

Sa observat ca Rhodiola Rosea imbunatateste performanta sportivilor si creste rezistenta fizica a acestora. Accelereaza anabolismul (creste masa fibrelor musculare contractile), asigura folosirea mai eficienta a rezevelor metabolice. Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala.

Rhodiolin ne poate ajuta sa traim mai mult si sa ne pastram conditia fizica, puterea de viata si sanatatea psihica pana la sfarsitul zilelor.

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential constituie factori de stres. Dupa o perioada indelungata, o data cu acumularea numeroaselor neplaceri, trebuie sa facem fata si sa ne luptam cu stari si situatii tot mai complicate si mai numeroase. Stilul de viata impune un ritm de activitate ultra-accelerat si deseori pot aparea simptome ale unor boli pe fond nervos.

Imbolnavirile, in general, sunt cauzate intr-o pondere incredibil de ridicata - 85% - de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive sunt doar cateva dintre aceste boli.

In ultimii 10 ani s-au conceput diferite preparate naturale cu extracte de plante adaptogene si minerale, unul dintre acestea fiind RHODIOLIN, produs de CaliVita International, Farmington, USA.

Un flacon Rhodiolin contine 120 de capsule gelatinoase

 O capsula de Rhodiolin contine :

- Rhodiola rosea concentrat 5:1 100 mg
- Zinc 5 mg
- Calorii ...<1,QkJ
- Proteine <1,0mg
- Glucide <1,0mg
- Lipide 0,0 mg
- Alte ingrediente: gelatina.

Recomandari Rhodiolin:                       Mod de administrare Rhodiolin:

Activitate fizica (stimulator)
Adult (18-50 ani) - preventiv
Angina pectorala
Apetit sexual
Aritmie cardiaca
Batranete
Convulsii
Crampe musculare
Dependenta de droguri
Depresie
Diabet (reglare glicemie)
Enurezis
Frigiditate
Gastrita
Infarct miocardic (prevenire)
Insomnii
Mancarimi de piele
Menopauza
Menstruatii neregulate
Nervozitate
Obezitate
Palpitatii
Potenta
Psoriazis
Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K, B2)
Scleroza (amiotrofica, in placi)
Sindrom premenstrual
Stres (dereglari nervoase)
Tabagism
Ticuri nervoase
Ulcer gastroduodenal 

1-1-1
1-0-0
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-0-1
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-1-1

Rhodiolin face parte din categoria celor mai vandute produse in reteaua Calivita si asta datorita efectelor deosebite care le-au resimtit cei care l-au consumat si care l-au recomandat la randul lor cunoscutilor.

Recenzii

Scrie un comentariu

Rhodiolin combate stresul si protejeaza sistemul imunitar

Rhodiolin combate stresul si protejeaza sistemul imunitar

Rhodiolin este un produs naturist extraordinar, ce contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aprox. 3.000 m. Rhodiolin  reduce efectele stresului si protejeaza sistemul imunitar, si echilibreaza energia sexuala.

Scrie un comentariu

30 produse din aceeași categorie: