Joint Protex - pentru reumatism si articulatii Măriţi imaginea

Joint Protex - pentru reumatism si articulatii

CV0131

Nou

Pentru pastrarea sanatatii articulatiilor si, in special, a tesuturilor conjunctive, un ajutor eficient ofera produsul Joint Protex  fabricat de CaliVita International, care contine toate substantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra.

Mai multe detalii

155.92 Ron

Descriere produs

Ingredientele naturale din suplimentul alimentar Joint Protex protejeaza cartilajele si tesuturile conjunctive reduc durerile la nivelul articulatiilor si inflamatiilor muschilor asftel incat sa optimizeze functiile articulatiilor si circulatia sanguina, imbunatatind mobilitatea si flexibilitatea acestora.

Suplimentul Joint Protex este ambalat in flacoane ce contin 90 de tablete

Afectiuni si simptome unde este indicat
Joint Protex

Mod administrare Joint Protex

Dimineata-Pranz-Seara

Articulatii lezate

Afectiuni articulare degenerative

Antiinflamator

Artroza

Coxartroza

Crestere si dezvoltare armonioasa osteo-articulara

Sportivi

Poliartrita reumatoida

Reumatism articular

Spondiloza

Spondilita anchilopoietica

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1
1-1-0

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de afectiuni locomotorii. Acestea reprezinta unele din cele mai frecvente afectiuni ale civilizatiei moderne. Afectiunile locomotorii reduc semnificativ calitatea vietii si, nu rareori, lasa bolnavul cu afectiuni degenerative.

Afectiunile aparatului locomotor sunt afectiunile organelor care participa la miscare. Din categoria acestor organe fac parte oasele, muschii, articulatiile, ligamentele si tesuturile aferente, vasele sanguine periferice si sistemul nervos. Organele locomotorii formeaza o unitate functionala. Functiile articulatiilor sunt determinate de structura lor si de comunicarea corespunzatoare cu sistemul nervos central. Pentru a corespunde cerintelor speciale, suprafetele articulare trebuie mentinute in buna stare de functionare, impreuna cu structurile articulare - capsule articulare, ligamente, tendoane, muschi, oase.

Pentru pastrarea sanatatii tesuturilor conjunctive sau redobandirea ei, un ajutor eficient ne ofera noul produs Joint Protex, fabricat de CaliVita International. Joint Protex contine intr-o cantitate semnificativa glucozamina, condroitin sulfat, metil-sulfonilmetan (MSM), glucozaminoglican, complex de acid hialuronic, cetil-miristoleat (CMT), acid boswelic extras din planta Boswellia serrata, Filipendula ulmaria (cretusca), extract din turmeric (curcumina) 95%, zinc si magneziu.

Glucozamina - asigura mentinerea constanta a concentratiei acestei substante, facand posibila regenerarea cartilajelor si ameliorarea durerii pe o perioada indelungata. Iar acest lucru se intampla fara efecte secundare - contrar antiinflamatoarelor si analgezicelor utilizate in mod obisnuit in farmacii. Marimea moleculara redusa face posibila patrunderea acestei substantein cartilajele articulatiilor, unde participa la sinteza substantei intracelulare din tesutul conjunctiv al articulatiilor.

Condroitin sulfatul - este un amestec intact sau partial hidrolizat de glicoproteine (principala proteina constituenta a colagenului), a carui masa moleculara este cuprinsa intre 1400-30000 sau chiar mai mult.

Acidul hialuronic (HA) - din punct de vedere cantitativ, este cea mai importanta componenta a structurii de baza a tesuturilor conjunctive. Datorita incarcaturii sale electronice negative deosebit de puternice si a masei moleculare foarte mari, este capabil sa lege o cantitate enorma de apa. Influenteaza TOATE FUNCTIILE substantei de baza. In cadrul articulatiilor, asigura vascuozitatea suprafetelor cartilajelor.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) - are un rol important in sinteza proteinelor din tesuturile conjunctive. Fara MSM, unii aminoacizi nu se pot integra in moleculele proteice complexe ale tesuturilor conjunctive si, din acest motiv, structura tesuturilor conjunctive rezultate nu este stabila, fiind necorespunzatoare.

Cetil-miristoleatul (CMT) - protejeaza tesuturile cartilajelor impotriva uzurii si participa la regenerarea acestora.

Boswellia Serrata - este un puternic antiinflamator, mucolitic, imbunatateste pofta de mancare, amelioreaza problemele renale (inflamatii, nisip, piatra), faciliteaza functiile plamanilor, ritmicitatea respiratiei, are efect anti-tuse si este antiseptic.

Turmericul (sau curcumina obtinuta din curcuma) - are efect antiinflamator si actioneaza in afectiunile articulatiilor, fara a avea efecte secundare. Utilizarea sa se recomanda si in caz de guta si reumatism.

Filipendula Ulmaria (cretusca) - pe langa numeroase alte efecte benefice, este analgezic, antiinflamator si diuretic. Se recomanda in caz de dureri reumatice, inflamatii ale articulatiilor.

Zincul - absenta acestuia duce la o deficienta latenta a imunitatii organismului, la predispozitia spre depresie, absenta poftei de mancare, paloare, tegumente cu cosuri si o deteriorare a tesuturilor conjunctive, reumatism si aparitia celulitei (piele cu aspect de coaja de portocala).

Manganul - absenta acestuia cauzeaza dureri ale genunchilor, crampe, ameteli, tulburari de auz, tulburari de echilibru, intinderi musculare, iar in adolescenta asa-numitele "dureri de crestere".

Mod de administrare Join Protex

Se administreaza ca supliment alimentar, de 3 ori pe zi cate o tableta de Joint Protex zilnic în timpul meselor, confomr tabelului de la inceputul articolululi sau la recomandarea medicului.

Un flacon de Joint Protex contine 90 de tablete 

O tableta de Joint Protex contine:

- Glucozamina HCI .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 250 mg

- Condroitin sulfat .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... 200 mg

- Metil-sulfonilmetan (MSM) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 150 mg

- Glucozaminoglican .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... 150 mg

- Complex de acid hialuronic .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... 50 mg

- Cetil-miristoleat (CMT) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... 50 mg

- Acid boswelic extras din planta Boswellia Serrata .. 50 mg

- Filipendula Ulmaria (cretusca) .. .. .. .. .. .. .. .. .. . . 40 mg

- Extract din Turmeric (curcumina) .. .. .. .. .. .. .. . .. 10 mg

- Zinc (gluconat) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .  ..5 mg

- Mangan (gluconat) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 1 mg

Recenzii

Scrie un comentariu

Joint Protex - pentru reumatism si articulatii

Joint Protex - pentru reumatism si articulatii

Pentru pastrarea sanatatii articulatiilor si, in special, a tesuturilor conjunctive, un ajutor eficient ofera produsul Joint Protex  fabricat de CaliVita International, care contine toate substantele care nu se regasesc intr-o cantitate optima in alimentatia noastra.

Scrie un comentariu

18 produse din aceeași categorie: