Power Booster (Natural HGH Support) - stimuleaza secretia hormonului de crestere

CV0221

Nou

Hormonul de crestere sau HGH este principalul hormon responsabil cu cresterea in cazul tuturor mamiferelor  si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice. Power Booster (Natural HGH Support Natural) este preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza...

Mai multe detalii

139.27 Ron

Descriere produs

Hormonul de crestere HGH  (in engl. Human Growth Hormone) este principalul hormon responsabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor preocese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretetata in timpul orelor de somn adanc, in general in orele din miezul noptii.

Dupa varsta de 30 de ani, secretia hormonului de crestere scade treptat. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut "fugi sau lupta" - cand se­cretia de HGH creste brusc - in cazul stresu­lui cronic are loc fenomenul opus si secretia de HGH scade.

Un ajutor extern ce stimuleaza secretia de hormon de crestere este produsul fabricat de CaliVita, Power Booster (Natural HGH Support). Acest produs complex, preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza secre­tia interna a hormonului natural de crestere fara sa aiba efecte secundare specifice administrarii de hormoni de crestere sintetici.

In societatea moderna, a­proape toata lumea traieste si munceste sub presiune si are parte de stres puternic. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt optime. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet.

Odata cu scaderea nivelului hormonului de crestere, se modifica si functionarea or­ganismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, raspunsul sistemului imunitar se reduce, scade pofta de mancare, eficienta rinichilor scade. Cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa secrete intr-o cantitate mai mare hor­monul de crestere cu ajutorul Power Booster (Natural HGH Support)!

 

Atentie: Administrarea artificiala a hormonului de crestere poate avea consecinte deosebit de nocive. Din acest motiv, am dori sa subliniem ca Power Booster (Natural HGH Support) de la CaliVita NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE! Acest produs preparat din substante naturale de o calitate deosebita contine substante nu­tritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere importanti.

Printre aceste substante continute in Power Booster (Natural HGH Suport) gasim:

- aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina),

- neurotransmitatorul numit acid gama-amino-butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu celelalte substante din compozitia produsului...

- vitamina B6,

- vitamina C,

- crom chelatat,

- lecitina

- extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii si GABA stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de HGH de catre hipota­lamus si glanda pituitara. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somato­crinina, factor de crestere inrudit cu insulina - ILGF-1, somatomedina, etc.).

Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii pe­riferici de HGH din tesuturile corespun­zatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.

Pe langa nenumeratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange). In plus, lecitina din compozitie eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substante stimulanta.

Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.

Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupe adormire. Produsul trebuie administrat intotdeauna pe stomacul gol!

Cum ajuta Power Booster (Natural HGH Support) organismul?

Se stie ca nivelul hormonului de crestere scade natural o data cu inaintarea in varsta. Daca suplimentam alimentatia cu aminoa­cizii, vitaminele si mineralele care se ga­sesc in Natural HGH Support si care sti­muleaza secretia interna naturala a hormonului de crestere, nivelul de HGH produs in organism il poate atinge pe cel din tinerete.

Cum actioneaza produsul Power Booster (Natural HGH Support)?

Power Booster (Natural HGH Support) este un produs mo­dern monitorizat, care stimuleaza in mod natural si optim secretia hormonului de crestere natural uman. Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deo­sebit de benefic pentru organism, fara efec­te secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.

Care este efectul administrarii de Power Booster (Natural HGH Support)?

- Ajuta la arderea (catabolizarea) grasimilor si, astfel, la eliberarea de energie.

- Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general).

- Accelereaza vindecarea ranilor.

- Stimuleaza refacerea pieli, a cartilajelor si tendoanelor.

- Faciliteaza regenerarea tesuturilor.

- Acelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, respectiv impiedica degradarea acesteia.

- Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Pentru cine este recomandat Power Booster (Natural HGH Suport)?

Acest produs naturist este recomandat persoanelor de peste 30 de ani care nu sufera de diabet, de tulburari hormonale severe, sportivilor, persoanelor care depun activititati fizice sistematic si au un stil de viata "reformator".

O tableta de Power Booster contine:

- Piro-glutamat de L-arginina 133 mg

- L-lizina HCI 100 mg

Gaba 100 mg

Extract de Vicia Faba Major 83 mg

L-ornitina HCI 67 mg

Lecitina 62 mg

Vitamina C 40 mg

L-glicina 17 mg

Vitamina B6 2 mg

Crom 4 mcg

O cutie de Power Booster contine 90 de tablete.

Recenzii

Scrie un comentariu

Power Booster (Natural HGH Support) - stimuleaza secretia hormonului de crestere

Power Booster (Natural HGH Support) - stimuleaza secretia hormonului de crestere

Hormonul de crestere sau HGH este principalul hormon responsabil cu cresterea in cazul tuturor mamiferelor  si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice. Power Booster (Natural HGH Support Natural) este preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza...

Scrie un comentariu

12 produse din aceeași categorie: