Chromium Max 500 - crom organic pentru reglarea apetitului

FL0109

Nou

 Chromium Max ajuta la scaderea in greutate fara efecte secundare daunatoare. 

Mai multe detalii

73.17 Ron

Descriere produs

Despre crom si picolinatul de crom forma sa biologic activa

De ce sa incepi o cura de slabire?

Raspunsul e simplu:greutatea ideala si formele unui corp bine proportionat, sunt factorii ce asigura sanatatea si succesul. O cura de slabire de succes, nu se poate insa concepe, fara suplimente alimentare, care sa asigure pastrarea sanatatii si a tonusului muscular.

Unul dintre cele mai importante suplimente alimentare, care asista o cura de slabire estecromul, ce intervine direct in metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor.

Studii efectuate pe animale, au relevat faptul ca aportul insuficient de crom in organism, duce la incetinirea dezvoltarii acestuia, la scurtarea duratei sale de viata si la impotenta.

Pe masura inaintarii in varsta, cantitatea de crom din organism scade si de aceea este necesara suplimentarea cu suplimente alimentare, bazate pe picolinat de crom, cum ar fi Chromium Max Calivita.

Simptomele deficientei de crom in organism

Lipsa cromului in organism se manifesta prin: cresterea sensibilitatii la glucide ceea ce duce implicit la cresterea in greutate, scaderea capacitatii insulinei de a participa la metabolismul glucidic, deci automat apare instalarea diabetului zaharat, cresterea colesterolului in sange si aparitia riscului de boli cardiovasculare.

Simptomatica deficientei de crom in organism, se accentueaza la consumurile exagerate de zahar din surse ca fructoza, glucoza sau zaharul tos. Conform studiilor stiintifice facute, un consum crescut de zahar, duce la o pierdere intre 10-300% de crom in organism, in conditiile in care 90% din populatie, are un aport de crom cu mult sub necesarul zilnic, care este de 50-200 mcg.

Mai mult de atat, in procesul de digestie aproximativ 80% din cantitatea de crom administrat prin alimentatie se pierde. Iata deci, argumente pentru a introduce in dieta noastra suplimentul alimentar Chromium Max, incepand chiar de maine.

Indicatii profilactice si terapeutice pentru Chromium Max de la Calivita

Chromium Max se administreaza cu succes in urmatoarele cazuri:

obezitate - pentru ca picolinatul de crom ajuta la scaderea in greutate fara efecte secundare prin stimularea arderii grasimilor, dublat de putina miscare si o dieta tinuta sub control;

diabet - cromul intensifica actiunea insulinei, care este unul din cei mai esentiali hormoni pentru dezvoltarea musculaturii, stabilizarea greutatii corporale si functionarea in parametrii optimi a aparatului cardiovascular;

hipercolesterolemie - cromul potenteaza efectele colesterolului bun din sange, ducand la scaderea riscului de cardiopatie ischemica si infarct;

activitate fizica intensa si sport de preformanta - administrarea picolinatului de crom are ca efect cresterea de masa musculara si reducerea cantitatii de grasimi depusa de organism accelerand astfel randamentul fizic;

anti-aging - suplimentele cu crom previn si intarzie procesul de imbatranire;

In concluzie, preparatele pe baza de crom cum este Chromium Max, alaturi de o dieta corespunzatoare si miscare, ne pot ajuta in obtinerea siluetei ideale si in pastrarea acesteia.

Bine de stiut: doar o tableta de Chromium Max furnizeaza acelasi echivalent de crom cat 400 de grame de broccoli!

Prezentare: Un flacon de Chromium Max are 100 de capsule. 

O capsula de Chromium Max contine  picolinat de crom: 60 mcg

Mod de administrare: Se administreaza cate 1-3 capsule zilnic sau conform recomandarilor primite.

Atentie! Picolinatul de crom se poate administra si in doze mari, pentru ca nu e toxic si nu prezinta reactii adverse. Diabeticii trebuie sa respecte regimul alimentar si medicatia specifica impusa de medicul curant, chiar si in conditiile suplimentarii cu picolinat de crom.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Chromium Max

Mod administrare Chromium Max

Dimineata-Pranz-Seara

Absorbirea si arderea grasimilor
Adult (18-50 ani) - preventiv
Diabet (reglare glicemie)
Obezitate
Persoane in varsta - preventiv

1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1

.

Recenzii

Scrie un comentariu

Chromium Max 500 - crom organic pentru reglarea apetitului

Chromium Max 500 - crom organic pentru reglarea apetitului

 Chromium Max ajuta la scaderea in greutate fara efecte secundare daunatoare. 

Scrie un comentariu

8 produse din aceeași categorie: