Liver Aid - Aminoacizi hepatoprotectori

CV0198

Nou

Aminoacizii din compozitia produsului Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurand astfel o buna functionare a celulei hepatice. Cromul si Carnitina, componente ale produsului LiverAid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.

Mai multe detalii

171.56 Ron

Descriere produs

Consumand regulat Liver Aid, omul modern isi va mentine starea de sanatate. Liver Aid este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca adjuvant al tratamentului medicamentos, in cazul unei afectiuni hepatice cronice. 

Un flacon de LiverAid contine 100 de tablete si se administreaza 2-3 capsule de Liver Aid zilnic sau conform recomandarilor medicului.

Afectiuni si simptome unde este indicat
Liver Aid

Mod administrare Liver Aid

Dimineata-Pranz-Seara

Adult (18-50 ani) uz profilactic

Alcoolism

Aparat digestiv

Cancer de ficat

Ciroza

Diabet (reglare glicemie)

Hematemeza

Hepatita

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1 - 6 luni, apoi 0-0-1

1-0-1

1-1-1

0-0-1

Organismul uman este frecvent expus agresiunii unor agenti nocivi ce agreseaza ficatul, din acest motiv este recomandata folosirea unor produse hepatoprotectoare. Unul dintre cele mai bune produse hepatoprotectoare este Liver Aid, un produs 100% natural, ce poate fi gasit in reteaua CaliVita si realizat de specialistii din laboratoarele 4Life.

Aminoacizii  ce se gasesc in Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurand astfel o buna functionare a celulei hepatice. Radicalii liberi sunt neutralizati si de L-cisteina, administrata concomitent cu alti antioxidanti (de exemplu Seleniu). L-cisteina protejeaza celulele hepatice de actiunea daunatoare a unor radiatii, creste capacitatea de aparare a ficatului si a creierului fata de actiunea nociva a alcoolului si fumului de tigara. Asociata cu Arginina, asigura functia de detoxifiere. Arginina si Ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format in organism. Actiunea hepatoprotectoare a Argininei si Ornitinei este indispensabila in zilele noastre, cand mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat, cand oamenii consuma medicamente fara a se gandi le efectele secundare date de acestea, cand numarul persoanelor care consuma alcool creste de la o zi la alta.

L-arginina are efect antitumoral si reduce efectele secundare din radioterapie si chimioterapie, ajuta la regenerarea si refacerea tesuturilor si organelor (prin stimularea biosintezei de colagen) inclusiv a tesutului hepatic, contribuie la eliminarea amoniacului format in organism. L-arginina este indicata ca tratament naturist in: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita virala, hepatita alcoolica, ciroza hepatica, ciroza alcoolica, steatoza hepatica, coma hepatica, cancer hepatic.

Metionina: este un aminoacid ce se gaseste in Liver Aid si care neutralizeaza metabolitii toxici din organism si asigura o buna functionare a celulei heptice.

Colina: Este implicata in procesul de utilizare a grasimilor si a colesterolului in organism. Are rol in prevenirea acumularii grasimilor la nivelul ficatului - steatoza hepatica (ficat gras), dischinezie biliara si litiaza biliara de consistenta colesterolica.
Silimarina: Este un extract de bioflavonoide naturale care protejeaza celulele ficatului impotriva acumularilor de toxine si participa la eliminarea lor. Are efect puternic antioxidant si contribuie la regenerarea celulelor hepatice.

Cromul si Carnitina, componente ale produsului LiverAid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.

Seleniu un alt compus din Liver Aid este un antioxidant puternic, este o componenta esentiala a enzimei antioxidante glutatioperoxidaza, cu rol de aparare a organismului (si a ficatului) impotriva leziunilor produse de radicalii liberi.

Putem concluziona ca Liver Aid este un preparat natural care protejeaza ficatul. Consumand sistematic acest produs, omul modern isi va mentine starea de sanatate la parametrii standard. Este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, in cazul unor boli hepatice cronice.

Ficatul, considerat si "bucataria magica" a organismului, indeplineste numeroase functii: ficatul este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic... ficatul are un rol important in reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sange) si in metabolizarea colesterolului (descompunerea colesterolului in acizi biliari). Acizii biliari sunt indispensabili in asimilarea grasimilor. Sinteza si catabolismul aminoacizilor se desfasoara, partial, tot in ficat. Ficatul poate sintetiza si anumite proteine (de exemplu hormoni si anumiti factori de coagulare). Tot in ficat sunt neutralizati compusii toxici rezultati din procese metabolice sau ajunsi in organism prin aport alimentar, sau datorita poluarii.

In perioada fetala, ficatul este un organ hematoformator (raspunzator de formarea sangelui). Dupa nastere, vitamina B12 - depozitata in ficat - accelereaza formarea globulelor rosii. Cantitatile crescute de Cupru si Fier din ficat asigura sinteza hemoglobinei. Din aceste motive, bolile hepatice sunt insotite intotdeauna de o anumita anemie. In ficat se realizeaza si transformarea beta-carotenului in vitamina A.

Tulburarile functionale care insotesc afectiunile hepatice influenteaza desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice speficife apar foarte tarziu si doar in cazurile in care leziunlle hepatice sunt grave. Tesutul hepatic sanatos poate suplini functiile tesutului hepatic afectat, dar aceasta nu inseamna ca ficatul este sanatos.

Un flacon de LiverAid contine 100 de tablete si se administreaza 2-3 capsule de Liver Aid zilnic sau conform recomandarilor medicului.

O tableta de Liver Aid contine:

L-arginina:  100 mg
L-cisteina:  100 mg
L-ornitina:  100 mg
Metionina:  100 mg
Acid alfa-cetoglutaric:  100 mg
L-carnitina:  50 mg
Colina:  25 mg
Acid alfa-lipoic:  12,5 mg
Extract de silimarina:  15 mg
Crom (picolinat):  25 mcg
Seleniu (selen-metionin):  10 mcg 

Recenzii

Scrie un comentariu

Liver Aid - Aminoacizi hepatoprotectori

Liver Aid - Aminoacizi hepatoprotectori

Aminoacizii din compozitia produsului Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurand astfel o buna functionare a celulei hepatice. Cromul si Carnitina, componente ale produsului LiverAid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.

Scrie un comentariu

12 produse din aceeași categorie: