Pro Selenium 50 mcg 60 tablete

FL0044

Nou

Se cunosc deja efectele deosebit de benefice ale seleniului. Exista multe cercetari ce au  demonstrat ca seleniul face parte din substantele antioxidante cu un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii, Pro Selenium fiind foarte eficient.

Mai multe detalii

47.43 Ron

Descriere produs

Efectele benefice ale seleniului sunt deja binecunoscute. Rezultatele unor cercetari efectuate in tari dezvoltate au demonstrat ca seleniul face parte din substantele antioxidante cu un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii.

Seleniul impiedica sau cel putin diminueaza procesul de imbatranire a tesuturilor. Neutralizeaza efectul unor substante cancerigene, protejand astfel organismul de bolile maligne. Este foarte util pentru mentinerea functiei de secretie a pancreasului si pentru mentinerea elasticitatii tesuturilor. Pro Selenium este obtinut din plante naturale in conditii strict ecologice.

Seleniului se recomanda femeilor a fi utilizat in perioada de menopauza, deoarece amelioreaza bufeurile (valurile de caldura) si starea de indispozitie generala. Barbatii au nevoie de Seleniu in cantitati mai mari, deoarece seleniul se concentreaza in mare masura in testicule si canalele serninale, in timpul ejacularii se elimina cantitati considerabile de Seleniu. Seleniul contribuie la prevenirea si tratamentul matretii. Are efect sinergic cu vitamina E, potentandu-se reciproc. Administrarea lor simultana are o eficienta mult mai mare decat luate singular, contribuind la mentinerea functionalitatii inimii si a sistemului imunitar.

Solul Noii Zeelande este sarac in Seleniu si de aceea populatia din zona sufera de insuficienta cardiaca si musculara. Nevoile de Seleniu ale acestei populatii a fost suplinit prin importul de grau din Australia. Tot lipsa de Seleniu provoaca si frecventele mio-cardiopatii, care au o incidenta crescuta in regiunea Keshan din China, de unde provine si denumirea de boala Keshan.

Seleniu se gaseste in mod natural in germenii de grau, taritele, ceapa, rosiile, fructele de broccoli si pestele ton. Deficitul de Seleniu duce la scaderea rezistentei organismului la boli.

Atentie! Depasirea dozei maxime se admite numai la recomandarea medicului si sub controlul acestuia, fiindca supradozarea poate determina efecte secundare neplacute.

Un flacon de Pro Selenium are 60 de tablete .
O tableta de Pro Selenium contine seleniu (din seleniu-metionina si selenat de sodiu) 50 mcg.

Alte ingrediente: drojdie de bere, emulsificator-celuloză; stabilizatori-acid stearic, stearat de magneziu...............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare Pro Selenium: se administrea  pentru adulţi, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Afectiuni in care se recomanda Pro Selenium

- Alopecie
- Antioxidant
- Aparat digestiv
- Bufeuri
- Cancer de piele
- Cancer la prostata
- Chelie (preventiv)
- Diabet (reglare glicemie)
- Insuficienta cardiaca
- Intoxicatie cu gaze esap. si fum
- Intoxicatie cu plumb
- Imbatranire tesuturi (intarz.)
- Incaruntirea parului
- Matreata (prevenire, tratare)
- Menopauza
- Par sanatos (intretinere)
- Preventiv pentru persoanele in varsta
- Sterilitate

Recenzii

Scrie un comentariu

Pro Selenium 50 mcg 60 tablete

Pro Selenium 50 mcg 60 tablete

Se cunosc deja efectele deosebit de benefice ale seleniului. Exista multe cercetari ce au  demonstrat ca seleniul face parte din substantele antioxidante cu un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii, Pro Selenium fiind foarte eficient.

Scrie un comentariu

9 produse din aceeași categorie: