Descriere cookie | Accepta |
---|---|
Google Analytics | |
Facebook Tracking Pixel | |
Newsman Platforma de comunicare prin newsletter | |
GDPR - General Data Protection Regulation |
Niciun produs
FL0061
Nou
Chelated Zinc 15mg actioneaza in organism ca un veritabil "agent de circulatie". Controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea enzimelor si mentine integritatea celulelor. Catalizeaza numeroase reactii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor pana la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual).
Organismul uman are in componenta sa doar 3 grame de zinc depozitat in oase, dinti, piele, ficat si muschi. Aproximativ 300 de enzime sunt dependente de zinc pentru a functiona la parametri normali.
Corpul omenesc nu isi poate constitui o rezerva constanta de zinc si astfel apare necesitatea aportului pe cale alimentara.
O variatie simpla a cantitatii de zinc, in sensul descresterii ei pe o perioada de timp scurta de o saptamana, poate duce la scaderea rezistentei organismului fata de infectii si la reducerea ritmului de dezvoltare a musculaturii.
Zincul este prezent in cantitati importante in fructele de mare, raci, pesti oceanici, stridii (e de notorietate faptul ca stridiile au propietati afrodisiace datorita cantitatii mari de zinc continute si care poate fi usor utilizabila de catre organism), oua, seminte de dovleac, germeni de grau, drojdie de bere, mustar.
In cele mai multe produse cu zinc comercializate pe piata, zincul se gaseste sub forma de sulfat sau gluconat de zinc. Calivita ne propune forma moderna de Chelated Zinc 15 mg, in care acesta se prezinta sub forma chelatata cu aminoacizi, ceea ce face ca organismul sa absoarba zincul necesar mult mai usor si mai repede.
Zincul alaturi de seleniu reprezinta oligoelemete vitale fara de care nu ar putea avea loc in organismul nostru foarte multe procese. El se recomanda a fi administrat in:
- stimularea libidoului si asigurarea unei vieti sexuale normale. Ajuta la o functionare optima a prostatei, testiculelor si intervine asupra procesului de spermatogeneza, fiind astfel recunoscut ca un afrodisiac puternic;
- functionarea optima a sistemului imunitar zincul oferind protectie impotriva gripei, racelii sau conjunctivitelor;
- biosinteza proteinelor si acizilor nucleici AND, ARN;
- sinteza insulinei, hormonul ce este secretat de pancreas pentru metabolizarea glucidelor;
- mentinerea echilibrului acidobazic al sangelui;
- capacitatea de contractie a muschilor;
- activitatea cerebrala;
- cicatrizarea si vindecarea leziunilor;
- evitarea depunerilor de colesterol pe peretii interni ai vaselor sanguine;
- disparitia petelor albe ce apar pe unghii;
- ameliorarea procesului de senilitate prin administrare impreuna cu mangan;
- eliminarea metalelor grele( plumb si cadmiu) prezente in organism din cauza poluarii;
- accelerarea procesului de productie a globulelor rosii;
- cresterea masei musculare;
- alopecie;
- dermatite in zona fetei;
Conform prestigioasei organizatii Food and Drug Administration din SUA, un aport zilnic de 15 mg/zi pentru un barbat adult este suficient. O alimentatie echilibrata asigura doar 8,6 mg/zi din acest mineral adica putin peste jumatate din necesar.
In cazul carentelor grave, se poate ajunge dupa unii specialisti la administrarea a 150 mg/zi timp de 1-3 luni, in doze egale 3 ori pe zi ( cate 50 mg o data). In cazul alcoolicilor si diabeticlor se recomanda un consum mai mare de zinc decat cele 15 mg zilnic.
Prezentare: Un flacon Chelated Zinc contine 100 de tablete de Zinc (chelatat cu aminoacizi) 15 mg
Mod de administrare: O tableta zilnic sau confrom recomandarilor.
Atenţie!
Daca se consuma un supliment alimentar cu zinc, creste si necesarul de vitamina A saubetacaroten. E bine de stiut ca zincul este mult mai eficient in combinatie cu vitamina A ,calciu si fosfor.
Afectiuni si simptome unde este indicat | Mod administrare Chelated Zinc Dimineata-Pranz-Seara |
Acnee Adenom de prostata Adult (18-50 ani) preventiv Alergie Anemie Anticoncept. comb efect neg Antihemoragic Antioxidant Apetit (crestere) Dezvoltare apetit sexual Arsuri ale pielii Stimulare crestere Decalaj fus orar Dermatite Dermatoze Diabet (reglare glicemie) Eczeme Fertilitate Gust, simt (combatere probleme) Impotenta Infectii ale pielii capului Infectii - prevenire Insuficienta renala Intoxicare cu gaze esap. si fum Intoxicatie cu plumb Menstruatie neregulata Miros (pierdere) Muschi (dezvoltare masa musculara) Nicturie adulti Persoana in varsta (preventiv) Plagi, rani (vindecare) Prostatita Sterilitate, infertilitate (tratament) Unghii cu pete albe Zona Zoster | 0-0-1 1-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 1-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 1-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 1-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 1-0-1 1-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 1-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 0-0-1 |