Strong Bones Plus K2 a devenit Calcium Magnesium Plus 100 Capsule Măriţi imaginea

Strong Bones Plus K2 a devenit Calcium Magnesium Plus 100 Capsule

CV0222

Nou

Produsul naturist Calcium Magnesium Plus ( fostul Strong Bones Plus K2) este o versiune superioara a binecunoscutului si apreciatului produs destinat imbunatatirii stari de sanatate a  oaselor si danturii Strong Bones de la Calivita. Calcium Magnesium Plus este un produs cu Calciu si Magneziu, ce ajuta la mentinerea integritatii structurii osoase la care s-a adaugat vitamina D3 si vitamina K2.

Mai multe detalii

96.88 Ron

Descriere produs

Produsul naturist Calcium Magnesium Plus ( fostul Strong Bones Plus K2) este o versiune imbunatatita a binecunoscutului si apreciatului produs destinat imbunatatirii starii de sanatate a  oaselor si danturii Strong Bones de la CalivitaCalcium Magnesium Plus este un produs cu Calciu si Magneziu, ce ajuta la mentinerea integritatii structurii osoase la care s-a adaugat vitamina D3 si de asemeni vitamina K2.

Un flacon de Calcium Magnesium Plus contine 100 de capsule si se administreaza cate 2-4 capsule zilnic sau conform recomandarilor

Afectiuni si simptome unde este indicat
Calcium Magnesium Plus

Mod administrare
Calcium Magnesium Plus

Dimineata-Pranz-Seara

Aciditate la stomac

Adolescent 14-18 ani - preventiv

Antihemoragic

Antispastic

Carcei

Calmant

Crampe musculare

Deficit Ca, Mg (asimilare si fixare)

Descumarea unghiilor

Discopatii

Fracturi

Hernie de disc

Insomnie

Lipotimie

Lumbago

Menstruatii neregulate

Mialgii

Migrene

Nevralgii

Osteoporoza

Paradontoza

Persoana in varsta - preventiv

Rahitism

Rau de mare - preventiv

Rau de masina sau avion - preventiv

Sciatica

Scrasnit din dinti

Spasmofilie

Unghii friabile

Urticarie

0-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

2 la nevoie

1-1-0

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

2 la nevoie

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

0-0-1

Calivita tine pasul cu noile descoperiri stintifice si in acest sens, luand in considerare necesitatile clientilor, a largit oferta, adaugand uneia dintre cele mai cunoscute game de produse oferite Strong Bones, un nou produs Calcium Magnesium Plus, care, pe langa Calciu si Magneziu contine si vitamina D3 si de asemeni vitamina K2.

Este bine cunoscut faptul ca organismul nostru are nevoie de Calciu si Magneziu pentru a crea si intretine oase si dinti sanatosi. In acest sens, studiile de specialitate au relevat ca, in combinatie cu vitamina D, Calciul poate preveni degradarea oaselor. Iar daca dieta dumneavoastra nu contine suficient Calciu, este bine sa apelati la un supliment alimentar cu Calciu.

 Ce elemente influenteaza sanatatea oaselor si cum putem sa le pastram sanatoase?

 Riscul aparitiei unei fragilitati a oaselor creste datorita fumatului, excesului de alcool, cafea, precum si datorita consumului excesiv de bauturi bogate in fosfati (cum ar fi cola). Alte cauze pot fi malnutritia, nivelul scazut de proteine din alimentatie precum si stilul de viata sedentar. Iar daca pe langa aceste cauze mai apare si o eventuala dereglare hormonala atunci deja exista un foarte mare risc de aparitie a osteoporozei, o boala foarte intalnita in ziua de azi.

 Care sunt simptomele osteoporozei?

 Osteoporoza este lipsita de dureri si nu este acompaniata de simptome externe. Totusi, o fractura sau o fisura a unui os poate fi un semnal de alarma si un excelent motiv pentru a face un control la un medic specializat in diagnosticarea si tratarea osteoporozei.

 Cum poate fi prevenita osteoporoza?

 Conform ultimelor concluzii medicale bazate pe rezultate stiintifice, tratamentul cu Calciu si vitamina D3 este esential. Calciul nu va fi absorbit daca vitamina D nu este prezenta in organism in cantitate suficienta, vitamina care este de multe ori deficitara, mai ales la persoanele in varsta.

 Osteoporoza este vazuta deseori ca fiind o boala specifica femeilor, cat de adevarat este acest lucru?

 Nu numai femeile ci si barbatii sufera de osteoporoza, totusi numarul pacientilor barbati bolnavi de osteoporoza este sensibil mai mic decat cel al femeilor. Ca o estimare generala, la fiecare 3 femei ce sufera de osteoporoza, exista si un barbat afectat de aceasta boala.

 Ce recomandari exista pentru prevenirea osteoporozei?

 Cea mai eficienta metoda prin care se poate evita aparitia osteoporozei este o dieta echilibrata, mista, bogata in Calciu si Magneziu combinate cu un mod de viata activ. Din nefericire sunt si situatii in viata unde aceste recomandari nu pot fi urmate (situatii de intoleranta la lactoza, diete de slabit rigide si prelungite, etc.). In asemenea cazuri se recomanda un supliment alimentar de calitate. Anul acesta Calivita a introdus formula sa imbunatatita Calcium Magnesium Plus, completata cu vitamina D si vitamina K2Calcium Magnesium Plus contine Calciu, Magneziu la care s-a adaugat vitamina D3 si vitamina K2, ce completeaza necesarul organismului si previne aparitia osteoporozei.

Iata cateva argumente pentru care compozitia Calcium Magnesium Plus a fost imbogatita cu cele 2 vitamine D3 si K2:

  • Vitamina D este necesara pentru absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestia in masa osoasa. deci, rolul biologic major al vitaminei D este acela de a mentine un nivel sanguin normal al calciului, dar si al magneziului. Vitamina D mai este utila si in reabsorbtia fosforului de catre rinichi si de asemeni are rol in diferentierea celulara si in imunitate. Carentele de vitamina D, care apar mai ales toamna si iarna, duc la scaderea asimilarii si utilizarii calciului in organism, la o usoara deformare a oaselor sub actiunea factorilor mecanici, la demineralizarea oaselor (osteoproroza, osteomalacie) si de asemeni la manifestari cum ar fi transpiratiile, scaderea fortei musculare sau tulburari digestive. Acesta este motivul pentru care produsul Calcium Magnesium Plus se recomanda in special in lunile de toamna-iarna.
  • Vitamina K2 este o vitamina liposolubila, care se gaseste in diverse alimente (spanac, varza, grau, piersici, struguri, unt, branza etc.). Specialistii au ratat mai nou ca vitaminele K pot fi sintetizate si de flora intestinala. Vitamina K2 are doua roluri majore in organism: contribuie la coagularea sangelui si mentine sanatatea sistemului osos. In ceea ce priveste coagularea sangelui vitaminele K sunt responsabile de producerea anumitor factori procoagulanti, care apoi participa la coagularea efectiva a sangelui. Contributia la mentinerea sistemului osos se explica prin interventia vitaminelor K in conversia osteocalcinului ( o proteina care trece din forma inactiva in forma biologic activa). Calciul se poate lega de osteocalcinul biologic activ, astfel fiind fixat in oase.

 Cum ar trebui efectuat tratamentul cu Calcium Magnesium Plus?

 Calcium Magnesium Plus contine 500 mg de calciu in fiecare 2 tablete, in consecinta recomandam 4 tablete pe zi pentru scopuri preventive sau daca medicul crede de cuviinta. Ca si supliment in tratamentul osteoporozei, recomandam folosirea constanta a Calcium Magnesium Plus, fara intreruperi. Tratamentul osteoporozei este similar cu cel al hipertensiunii care nu poate fi suspendat niciodata datorita reaparitiei simptomelor.

Mod de administrare Calcium Magnesium Plus

Se administreaza cate 2-4 capsule pe zi sau in functie de recomandari

O capsula de Calcium Magnesium Plus contine

- Calciu 250 mg

- Magneziu 125 mg

- Vitamina D3 100 UI

- Vitamina K2 45 mcg

Recenzii

Scrie un comentariu

Strong Bones Plus K2 a devenit Calcium Magnesium Plus 100 Capsule

Strong Bones Plus K2 a devenit Calcium Magnesium Plus 100 Capsule

Produsul naturist Calcium Magnesium Plus ( fostul Strong Bones Plus K2) este o versiune superioara a binecunoscutului si apreciatului produs destinat imbunatatirii stari de sanatate a  oaselor si danturii Strong Bones de la Calivita. Calcium Magnesium Plus este un produs cu Calciu si Magneziu, ce ajuta la mentinerea integritatii structurii osoase la care s-a adaugat vitamina D3 si vitamina K2.

Scrie un comentariu

9 produse din aceeași categorie: