Super Mega 50 - megadoza de multivitamine si minerale

FL0077

Nou

Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.

Mai multe detalii

203.85 Ron

Descriere produs

Esentiale vietii, vitaminele sunt compusi organici pe care organismul uman este incapabil sa le sintetizeze in cantitati apreciabile. Folosirea zilnica a unui supliment natural cu multivitamine cum este Super Mega 50, este indispensabila mentinerii sanatatii din cel putin doua motive.

1. pentru ca stilul de viata este extrem de solicitant in zilele noastre: stresul constient si inconstient al vietii moderne, consumul de alcool si cafea, fumatul si poluarea, toate acestea si multe altele sporesc necesarul de vitamine si minerale al organismului.
2. procesarea excesiva a materiilor prime alimentare si conservantii din alimentele consumate distrug o mare parte din continutul de vitamine naturale al acestora.

V-ar plăcea să nu vă îmbolnăviţi de gripă? Unul din secrete constă în funcţionarea la parametri optimi a sistemului imunitar. Pentru aceasta, condiţia de bază este asigurarea organismului cu o cantitate suficientă de vitamine, oligoelemente şi minerale. În absenţa acestora, apar următoarele simptome: epuizare, absenţa poftei de mâncare, stare de slăbiciune, oboseală. În cazul în care sistemul de apărare al organismului este scăzut, creşte frecvenţa îmbolnăvirilor de gripă.

Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.

Vitaminele sunt substanţe organice indispensabile vieţii, pe care organismul nu le sintetizează deloc sau le sintetizează în cantităţi insuficiente. Anumite vitamine se găsesc doar in cantităţi reduse în alimentele consumate. Deoarece alimentaţia nu asigură intotdeauna necesarul de vitamine intr-un raport echilibrat cantitativ şi calitativ, consumul suplirnentelor alimentare cu multivitamine este necesar si benefic pentru o mai buna funcţionare a organismului.

Un aport corespunzător de vitamine este absolut necesar fiecăruia dintre noi, nu doar sportivilor sau celor care desfăşoară activităţi fizice sau intelectuale mai intense. Poluarea (a aerului, a apei, sonoră etc.), devenită astăzi o problemă foarte serioasă, stresul cauzat de ritmul alert de viaţă, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticoncepţionalele şi multe alte substanţe chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc în marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul că o singură ţigară fumată distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe lângă faptul că, datorită acumulării efectelor nocive ale poluării mediului ambianbt, necesarul de vitamine şi substanţe minerale al organismului a crescut, conţinutul în micronutrienţi (vitamine şi substanţe minerale) al legumelor şi fructelor sa diminuat. De aceea, astazi este cu atat mai necesar consumul de suplimente alimentare. Un astfel de produs este SuperMega 50 de la CaliVita.

Vitaminele nu sunt substanţe miraculoase, dar sunt indispensabile pentru creşterea, intretinerea şi dezvoltarea organismului, pentru vitalitate şi pentru menţinerea unei stări generale bune. Unele vitamine reglează procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate în metabolismul celular şi, în sfârşit, există şi vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Cantitatea necesara zilnica de vitamine creşte o dată cu creşterea intensităţii activităţii fizice (când se măreşte necesarul de proteine şi glucide al organismului) şi, astfel, consumul de suplimente alimentare precum Super Mega 50 de la calivita devine absolut necesar.

Deoarece vitaminele isi exercită efectele în mod sinergic, o cantitate mai mare dintr­-o vitamină sau alta va atrage după sine şi creşterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomandă utilizarea preparatelor polivitaminice ce au bine dozate vitaminele. O importanţă deosebită o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal în cadrul complexului vitaminic B este de 1: 1.

Funcţionarea normală a organismului necesită, alături de vitamine, şi prezenţa unor substanţe minerale. Acestea din urmă sunt furnizate exclusiv prin alimentaţie. Un aport ridicat de vitamine presupune şi creşterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, se preferă utilizarea preparatelor complexe, care conţin atât vitamine, cât şi minerale dozate optim şi sub formă chelatată. Organismul poate utiliza mineralele in modul cel mai eficient în forma chelatată. În organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizează ineficient şi, din această cauză, suplimentele minerale ajunse în organism nu pot fi utilizate integral. De exemplu, fierul anorganic ajuns în organism se absoarbe doar în proporţie de 2-10%, iar din această cantitate jumătate se elimină. Sa observat ca mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decât mineralele nechelatate.

Conceperea şi comercializarea de produse cu absorbţie lentă a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. În asemenea produse, substanţele active sunt înglobate în substanţe-suport, a căror absorbţie durează 8-12 ore, asigurându­se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substanţele­suport fără absorbţie lentă duc la o absorbţie rapidă, iar cantitatea care nu poate fi utilizată imediat de organism se elimină odată cu urina, în decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe îl constituie faptul că ele conţin şi substanţe lipotrope, cum sunt colina şi inozitolul, care împiedică depozitarea grăsimilor în ficat, la fel ca in Super Mega 50.

De asemenea, aceste substanţe lipotrope stimulează sinteza hepatică de lecitină, menţinând colesterolul în formă solubilă. În concluzie, substanţe le lipotrope împiedică creşterea concentraţiei de colesterol în sânge. Există şi multivitamine care au în compoziţia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare, diminuează extenuarea psihică. De asemenea, acţionează benefic în stările depresive şi ajută la combaterea alcoolismului, accelerează vindecarea ulcerelor.

Important de retinut 

Deoarece super Mega 50 conţine şi vitaminele complexului B în doze destul de mari, nu este necesară asocierea altor vitamine B, cu excepţia situaţiilor de stres puternic sau în cazul recornandărilor exprese.
- Datorită conţinutului ridicat de vitamine din com­plexul B, consumul acestor preparate poate fi însoţit de colorarea urinei, asociată cu miros specific.
- Este inutilă consumarea concomitentă a diferitelor produse multivitaminice.
- Acidul glutaminic este un potenţial alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sistată administrarea preparatului.

Simptome si afectiuni unde este recomandat Super Mega 50

Acnee
Activitate fizica (stimulare)
Adolescenti 14-18 ani - preventiv
Adulti (18-50 ani) - preventiv
Alcoolism
Anemie
Tulburari de atentie
Boala Vilebrand
Convalescenta
Copii 1-14 ani, pentru dezvoltare armonioasa
Cresterea rezistentei musculare
Dependenta de droguri
Hepatita
Malabsorbtie intestinala
Oboseala
Persoana in varsta - preventiv
Stres
Varsat de vant

Mod de administrare Super Mega 50: 1 tableta/zi sau conform recomandarilor.

Un flacon de Super Mega 50 are 90 de tablete

O tableta de Super Mega 50 contine:

 

- Vitamina A
- Vitamina D
- Vitamina E
- Vitamina B1
- Vitamina B2
- Niacinamida (Vitamina B3)
- Acid folic (Vitamina B4)
- Acid pantotenic (Vitamina B5)
- Vitamina B6
- Biotina (Vitamina B7)
- Colina (Vitamina B8)
- Inositol (Vitamina B9)
- PABA (Vitamina B10)
- Vitamina B12
- Macese
- Vitamina C
- Magneziu
- Iod 
- Rutina 
- Vanadiu
- Complex de bioflavonoide 
- Complex hesperidinic
- Betaina HCl
- L-glutationa 
- L-cisteina
- Calciu
- Potasiu
- Zinc
- Mangan
- Fier
- Cupru
- Seleniu
- Crom
- Molibden
- Bor

7500.00 UI
400.00 UI
100.00 UI
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mg
200.00 mcg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mcg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mg
50.00 mcg
5.00 mg
250.00 mg
25.00 mg
150.00 mcg
25.00 mg
1.50 mg
25.00 g
5.00 mg
15.00 mg
5.00 mg
25.00 mg
50.00 mg
10.00 mg
15.00 mg
3.00 mg
9.00 mg
500.00 mcg
25.00 mcg
100.00 mcg
250.00 mcg
1.00 mg

Recenzii

Scrie un comentariu

Super Mega 50 - megadoza de multivitamine si minerale

Super Mega 50 - megadoza de multivitamine si minerale

Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.

Scrie un comentariu

9 produse din aceeași categorie: