New Life Multivitamin pentru gravide si mame ce alapteaza

CV0195

Nou

Noua varianta a produsului New Life are o cantitate dubla de Acid Folic - 400mcg (de la 200mcg - varianta veche) si i s-a adaugat Vitamina D3 - 10 mcg (300UI).

Mai multe detalii

89.31 Ron

Descriere produs

New Life contine acum de doua ori mai mult acid folic si o cantitate suplimentara de vitamina D.

 De ce este acesta un lucru benefic pentru mama si pentru copil?

 

La inceputul sarcinii, necesarul de acid folic al organismului creste intr-o asemenea masura incat este aproape imposibil de satisfacut doar prin alimentatie. Importanta sa nu poate fi pusa la indoiala, fiindca reduce riscul de aparitie a dereglarilor sistemului nervos, cum ar fi autismul, retardul de vorbire si defectele de tub neural, inclusiv riscul de spina bifida.

 

Carenta de vitamina D afecteaza 70% din populatie pana la sfarsitul iernii. Se poate scrie un intreg studiu doar despre consecintele acesteia, dar haideti sa vedem ce repercursiuni are carenta de vitamina D in cazul femeilor si sugarilor:

  • reduce sansele de conceptie,
  • poate creste riscul de aparitie a diabetului gestaţional,
  • poate afecta negativ sistemul osos al gravidei,
  • creste sansele de aparitie a anumitor complicatii de sarcina, cum ar fi preeclampsia (hipertensiune in sarcina),
  • poate afecta negativ sistemele imunitar, muscular, osos si nervos ale fatului,
  • creste de doua ori riscul de diabet de tip 1 la copil.

Gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de o alimentatie cu o compozitie speciala. De exemplu necesarul de fier in perioada de graviditate  este aproximativ dublu fata de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar  ar fi nevoie de o alimentatie cu o valoare energetică de 5.000-7.000 calorii/zi, ceea ce ar depasii cu mult necesarul energetic zilnic. De aceea, la gravide, de cele mai multe ori, aportul de fier este insuficient şi duce la aparitia anemiei feriprive care va afecta si fatul. Produsul New Life Multivitamin de la Calivita a fost realizata pentru a acoperi nevolie speciale in vitamine, oligoelemente si substante minerale ale gravidelor si mamelor care alapteaza.

New Life Vitamine are si un mare avantaj, fiind un produs 100% natural, realizat din plante cultivate in conditii ecologice, fara efecte secundare pentru gravide. Se stie ca o gravida este mai sensibila si nu isi poate permite sa cconsume decat produse de calitate, de care sa fie sigura ca nu ii vor afecta bebelusul.

New Life Vitamine are grija de tine si de bebelusul tau.

Anemia instalata pana la varsta de un an afecteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului. Gravidele au necesitati mai mari de calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a fatului.

De asemenea, organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport de minerale si vitamine suficient care sa asigure dezvoltarea optima a fatului. Dintre vitamine, un loc aparte il ocupa cele din complexul B, precum si acidul folic care contribuie substantial la formarea placentei si dezvoltarea embrionului. Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida), este indispensabil sintezei acizilor nucleici (ADN şi ARN) si este stimulant al secretiei lactate.

Preparatele moderne contin deopotriva vitaminele A, B, C, D şi E, precum si substante minerale. De mare importanta este si aportul suficient de vitamina C necesara functionarii corespunzatoare a sistemului imunitar, dezvoltarii oaselor si cartilajelor, sintezei de colagen si proceselor enzimatice. Gravidele necesita si un aport crescut de calciu care contribuie la formarea si dezvoltarea sistemului osos si a dentitiei fatului.

Afectiuni si simptome unde este indicat
New Life Multivitamin

Mod administrare New Life

Dimineata-Pranz-Seara

Alaptare

Prevenire Avort spontan

Sarcina cu evolutie normala

Stimulare secretie lactica

Schizofrenie

Tratament sterilitate

Pregatire de sarcina

1-1-0

1-0-1

1-1-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Un flacon de New Life Multivitamin contine 120 de tablete

Mod de administrare New Life Multivitamin

Cand te pregatesti pentru a ramane gravida e recomandat o tableta dimineata si una seara.
Dupa ce ai ramas gravida pana in luna 5 de sarcina este recomandat cate una dimineata, la pranz si seara. Dupa luna 5 de sarcina 2 dimineata si 2 seara.
Pentru femeile care alapteaza 3 capsule pe zi, dimineata la pranz si seara.

Important
Gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului curant inainte de a consuma aceste preparate, mai ales in cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente.

Sfat pentru pregatirea de sarcina
In caz de va pregatiti sa ramaneti insarcinata este recomandat sa incepeti administrarea de New Life Multivitamin cu cateva saptamani inainte de fecundatie.

O capsula de New Life Multivitamin contine:

Vitamina D 10 mcg (300UI)Betacaroten 2,5 mg
Vitamina E 7,5 UI
Vitamina C 60 mg
Vitamina B1 0,8 mg
Vitamina B2 1 mg
Vitamina B3 9 mg
Vitamina B6 1 mg
Acid pantotenic 4 mg
Vitamina B12 1 mcg
Biotina 60 mcg
Acid folic 400 mcg
Acid para amino benzoic 1 mg
Colina 10 mg
Inozitol 10 mg
Calciu 325 mg
Magneziu 112,5 mg
Potasiu 5 mg
Zinc 8 mg
Mangan 8 mg
Fier 4 mg
Cupru 1 mg
Iod 75 mcg
Crom 75 mcg

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; agent de întărire-acid stearic; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; agent de întărire-stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu

Recenzii

Scrie un comentariu

New Life Multivitamin pentru gravide si mame ce alapteaza

New Life Multivitamin pentru gravide si mame ce alapteaza

Noua varianta a produsului New Life are o cantitate dubla de Acid Folic - 400mcg (de la 200mcg - varianta veche) si i s-a adaugat Vitamina D3 - 10 mcg (300UI).

Scrie un comentariu

9 produse din aceeași categorie: