GOLD MAX - APARAT DEDURIZARE APA Măriţi imaginea

GOLD MAX - APARAT DEDURIZARE APA

CE0026

Nou

Gold Max este un dispozitiv de ultima generatie pentru dedurizarea apei. Gold max este alcatuit din 2 magneti foarte puternici care trateaza apa.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

464.96 Ron

Descriere produs

Gold Max - dedurizare apa

Utilizat la aparatul de purificare si ionizare a apei, Aquarion, sau pe conducta principala ce duce la robinet, tratamentul magnetic al apei si de eliminare a calcarului este o solutie neagresiva pentru mediul inconjurator si eficienta din punct de vedere al consumului de energie.

Plasati cei doi magneti pentru dedurizare pe furtunul de alimentare al aparatului Aquarion sau pe teava principala de alimentare cu apa potabila, paralel, de o parte si alta (astfel incat acestia sa se respinga reciproc) si fixati-i cu ajutorul colierelor.

Este recomandata fixarea mai intai doar a unui colier pe teava, deoarece pentru pozitionarea magnetilor vom avea nevoie de ambele maini. Nu permiteti ciocnirea celor doi magneti unul de altul !

In cazul plasarii magnetilor pe furtunul de alimentare a Aquarionului sau pe teava care merge la robinet care poate fi din materiale nemagnetice cu diametrul interior de 2” sau 1” in cazul otelului, si un consum de cca 50 mc/luna, este suficientă o singura unitate. In cazul utilizării unor diametre mai mari, a unor cantitati mai mari de apa sau valori extreme ale pH-ului, folositi mai multe unitati.

Rezultate practice dedurizator de apa Gold Max:

In timpul tratamentului pentru dedurizarea apei, structura cristalina si sarcina mineralelor dizolvate in apa se modifica, de aceea isi pierd capacitatea de aderare, ba mai mult, chiar si depunerile anterioare se dizolva si se indeparteaza din retea, astfel ca putem impiedica formarea unor depuneri care pot oferi teren fertil dezvoltarii fungilor, bacteriilor si altor microorganisme.

Prin utilizarea dispozitivului Gold Max pentru dedurizarea apei la aparatul Aquarion, apa devine si mai placuta la gust si, in acelasi timp, prelungeste durata de viata a aparatului.

Daca este utilizat pe teava principala de alimentare cu apa, nu se va infunda dusul, nu vor exista depuneri de calcar pe instalatiile sanitare, acestea ramanand curate chiar si fără utilizarea unor substante chimice de curatare agresive, creste capacitatea de incalzire a apei si eficienta masinilor de spalat vase si rufe.

Atentie !

Dispozitivul pentru dedurizarea apei Gold Max are magneti puternici. Tine-ti-l la distanta de pacemaker, TV, monitor, aparate de masura si benzi magnetice. 

Tineti bine magnetii, deoarece daca se ciocnesc unul de altul pot provoca rani sau se pot deteriora.

A nu se lasa la indemana copiilor !

Recenzii

Scrie un comentariu

GOLD MAX - APARAT DEDURIZARE APA

GOLD MAX - APARAT DEDURIZARE APA

Gold Max este un dispozitiv de ultima generatie pentru dedurizarea apei. Gold max este alcatuit din 2 magneti foarte puternici care trateaza apa.

Scrie un comentariu

5 produse din aceeași categorie: