Bioharmonex - redobandeste sanatatea prin Biorezonanta Măriţi imaginea

Bioharmonex - redobandeste sanatatea prin Biorezonanta

CE0014

Nou

BioHarmonex este un dispozitiv de inalta tehnologie, care prin intermediul fenomenelor de biorezonanta realizeaza o corectie informational energetica a tuturor organelor si sistemelor organismului uman prin intermediul biocampurilor umane. Astfel Bio Harmonex ajuta la redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

2,172.27 Ron

Descriere produs

BioHarmonex este un dispozitiv de bio-stimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.

BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului strict material - in studierea organismelor vii. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate identifica si elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal. Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice optimizate asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea noastra generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului in cele mai variate conditii, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului sau prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autoregenerare si autoreglare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in cazul diferitelor afectiuni.

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie este optimizata prin influenta corespunzatoare a unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 - 1 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. De acesta depinde inculsiv buna functionare a sistemului nervos. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei energetice prin bio-rezonanta in fiecare zi.

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.

Bio Harmonex opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

Programele dispozitivului BioHarmonex

 1. 1. CHILD (Copil)

"Ingredientele esentiale" (nutrientii celulari) si "instructiunile adecvate" (transferul de informatii energetice) sunt coditiile de baza pentru cresterea sanatoasa a copiilor. Impactul conditiilor de mediu nefavorabile si posibilele infectii pot afecta dezvoltarea optima a copilului.

Programul BioHarmonex CHILD stimuleaza aceste functii, iar, in combinatie cu sub-programele sale, are un efect benefic in dezvoltarea sanatoasa a organismului copiilor, inclusiv in diviziunea celulara, la imbunatatirea capacitatilor mentale si inteligentei sau pentru functionarea eficienta a sistemului imunitar.

 1. 2. IMMUNE (Sistem imunitar)

Folosind acest program, puteti obtine si mentine armonia intre cele doua tipuri de rezistenta a organismului la boli: cea innascuta, naturala (non specifica) si cea dobandita (specifica). Programul sprijina activitatile functionale ale globulelor albe si, in mod particular, ale limfocitelor B si T, crescand astfel semnificativ rezistenta la boli. S-au publicat numeroase studii care demonstreaza ca, utilizand acest program, functionarea sistemului imunitar este mult imbunatatita. Programul IMMUNE poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi: CHILD, FOREVER YOUNG, RELAX, NERVES, BIORHYTHM si MERIDIAN.

 1. 3. FOREVER YOUNG (Tinerete vesnica)

Sprijina sistemul anti-oxidativ al organismului si incetineste imbatranirea celulara. Locuitorilor marilor orase si altor persoane expuse impactului periculos cu mediul inconjurator le este recomandata folosirea acestui program zilnic. In combinatie cu subprogramele sale, acesta imbunatateste regenerarea profunda a organismului si creste apetitul sexual, atat la barbati cat si la femei. Folosit cu regularitate, poate fi extrem de eficient la accentuarea efectelor benefice ale unui mod de viata sanatos.

Programul FOREVER YOUNG poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinirea sistemului imunitar, cum ar fi: RELAX, NERVES, DETOX, CIRCULATION, BIORHYTHM, MERIDIAN.

 1. 4. HORMONE (Sistem hormonal feminin)

Acest program asigura functionarea normala a sistemului hormonal la femei, sporeste sensibilitatea receptorilor endocrini si sprijina echilibrul organismului intre diferitele tipuri de energie, echilibrand intregul camp bio-energo-informational.

Accelereaza totodata absorbtia de fito-estrogeni, adaptogeni, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, etc... Programul poate reprezenta o terapie suplimentara excelenta pentru ameliorarea simptomelor puberale, sindromului premenstrual, a tulburarilor legate de menopauza, precum si a celorlalte perioade "mai dure" din viata unei femei.

 1. 5. PAIN (Durere)

Se utilizeaza in general pentru ameliorarea durerilor (efect analgezic general) si cresterea tolerantei la durere. Previne si reduce durerea cauzata de leziunile si convulsiile acute, precum si de afectiunile cronice ale incheietuilor. Totodata, programul PAIN are un subprogram eficient pentru ameliorarea durerior de cap.

Poate fi combinat cu alte subprograme (pentru sprijinul sinergiei), cum ar fi: RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONES, CIRCULATION, BIORHYTHM si MERIDIAN, dar si cu programele care ajuta la digestie si detoxifiere, precum DETOX, DIGESTION, LIVER-PANCREAS, URINARY

 1. 6. RELAX (Relaxare)

Stresul este cauzat de agenti negativi - de natura psihologica - pe de o parte (conflicte in familie sau la locul de munca, emotii negative, probleme din trecut ramase nerezolvate), precum si de natura fizica pe de alta parte (factori chimici, electro-magnetici, mecanici, acustici). Mai exact, incapacitatea de sincornizare a functiilor metabolice ale organelor si sistemelor organismului nostru cu ritmul si modul de viata impus, duce pe moment la dereglari functionale care, in cele din urma, se acutizeaza si se permenentizeaza. Efectul este dublat de smogul chimic, electromagnetic sau de vibratiile acustice (zgomotul care ne inconjoara zilnic). Legat de zgomot, sistemul nervos trebuie sa compenseze in permanenta oscilatiile de interferenta la care este supus, reducandu-se astfel semnificativ cantitatea de energie disponibila pentru alte activitati. Programul RELAX micsoreaza efectele si simptomele stresului audcand o relaxare profunda pana la nivel de celula.

 1. 7. NERVES (Optimizarea proceselor nervoase si imbunatatirea concentrarii)

Aplicand regulat acest program, se obtine armonizarea proceselor nervoase si refacerea dupa distonia vegetativa. Persoanele implicate in activitati intelectuale si studentii care se pregatesc pentru examene, in special, isi pot imbunatati considerabil performanta generala si eficienta cu ajutorul acestui program. Este, de asemenea, foarte folositor pentru corectarea disfunctiilor sistemului nervos central cauzate de circulatia neregulata din creier (tratamentul ar trebui sa dureze cel putin un sezon). Acesta mai este recomandat si in starile depresive (ca terapie suplimentara), in combinatie cu activitatile fizice regulate. Programul are, de asemenea, efect de imbunatatire a capacitatilor mentale. Se combina foarte bine cu programul RELAX, cele doua asigurand relaxarea si recuperarea dupa starile de stres si tensiune cronica. Este recomandat si pentru copii hiper activi, in combinatie cu o echilibrare bio-chimica prin preparate naturale..

 1. 8. WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)

Folosirea regulata a programului Weight Loss al dispozitivului BioHarmonex ajuta la scaderea in greutate, sprijina detoxifierea si procesele metabolice, precum si descompunerea tesutului gras. Practic, Weight Loss este un program pentru atingerea si mentinerea unei greutati corporale ideale. 

 1. 9. DETOX (Detoxifiere)

Programul DETOX se compune din cateva subprograme concepute sa sprijine corespunzator functionarea plamanilor, ficatului, splinei, rinichilor, pancreasului si intestinului gros, imbunatatind astfel procesele de detoxifiere din organism. Acesta poate fi combinat cu succes cu alte programe cum ar fi: RESPIRATORY, DIGESTION, LIVER-PANCREAS, URINARY, de la caz la caz.

Pe scurt, programul DETOX este conceput pentru detoxifierea generala si pentru sprijinirea metabolismului, indiferent de varsta! Cele mai bune rezultate se obtin in cazul dietelor pe baza de cereale si in combinatie cu preparatele CaliVita potrivite - enzime digestive, preparate pe baza de bacterii (lactobacili) pentru functionarea adecvata a tractului digestiv, preparate pentru combaterea efectelor nocive ale gazelor toxice din mediul inconjurator, preparate pentru eliminarea parazitilor, ciupercilor, etc.

 1. 10. EYE-VISION (Regenerare oculara)

Este un program special pentru tratamentul dereglarilor oculare si pentru prevenirea acestora. Conceput pentru eliminarea simptomelor de oboseala oculara, pentru sprijinirea regenerarii musculare si a energiei generale a ochilor, programul trebuie folosit de cateva ori pe zi. In perioada in care utilizam acest program se recomanda consumul regulat de caroten, luteina, vitamina C, acizi grasi, zinc, etc...

 1. 11. CIRCULATION (Circulatie si sistem vascular)

Multe probleme de circulatie cauzate de distonia vegetativa - cum ar fi spasmele venelor si arterelor - pot fi eliminate cu succes cu ajutorul acestui program. Programul, cuplat cu produsele naturale adecvate, poate ajuta la reducerea si eliminarea hipertensiunii.

Folosirea pe termen lung, sub supraveghere medicala, poate avea ca rezultat reducerea semnificativa a terapiei medicamentoase sau chiar eliminarea completa a acesteia. Folosirea indelungata poate duce, de asemenea, la disparitia simptomelor cauzate de tulburarile de ritm cardiac sau de hipertensiune. Alte programe concepute sa reduca simptomele cauzate de spasmele sistemului cardiovascular - RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONES, BIORHYTHM si MERDIAN - pot fi combinate cu succes cu programul CIRCULATION.

 1. 12. RESPIRATORY (Sistem respirator)

Acest program al BioHarmonex pentru stimularea sistemului respirator atenueaza problemele si dereglarile respiratorii innascute si, de asemenea, poate fi folosit ca terapie alternativa sau paralela in afectiunile pulmonare dobandite ori in scopuri preventive. Cele mai bune efecte se obtin daca programul se aplica dis de dimineata, intre 3 si 5, sau dupa masa, intre 15 si 17, deoarece in aceasta perioada plamanii functioneaza la maximum, conform "ceasului biologic".

 1. 13. DIGESTION (Digestie)

Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand programul DIGESTION este rulat in timpul meselor sau intre mese. Acesta poate fi utilizat de cateva ori pe zi. Se recomanda tuturor, dar in special persoanelor care au probleme digestive si disfunctii metabolice (acest lucru inseamna un mare numar de persoane, deoarece eficienta procesului de digestie descreste proportional cu inaintarea in varsta) si persoanelor care sufera de afectiuni gastrice cronice (pentru imbunatatirea absorbtiei si a digestiei). Poate fi combinat cu eficacitate cu alte programe care ajuta la functionarea normala a tractului gastrointestinal - de ex. LIVER PANCREAS, DETOX, etc. Pentru o eficienta maxima, este necesar consumul suplimentelor naturale potrivite in timpul rularii programului - enzime digestive, preparate pe baza de bacterii pentru functionarea adecvata a tractului digestiv, preparate pentru detoxifiere si eliminarea parazitilor/ciupercilor, precum si urmarea dietelor pe baza de cereale..

 1. 14. LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)

Programul LIVER-PANCREAS ajuta la imbunatatirea procesului de transformare a materialului digestiv, iar cele mai bune rezultate sunt obtinute cand se aplica intre mese, intre orele 9 si 13 sau intre 21 si 1. Poate fi combinat cu succes cu programele DETOX SI DIGESTION sau cu alte programe, in functie de cazurile individuale. Ca si in cazul programului DIGESTION, consumul unor preparate naturale adecvate in timpul rularii programului este mai mult decat recomandat, pentru maximizarea eficientei. Printre aceste produse se numara enzimele digestive, preparatele pe baza de bacterii, cele pentru detoxifiere si eliminarea parazitilor/ciupercilor

 1. 15. SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)

Acest program al BioHarmonex, imbunatateste schimbul de substante necesare dezvoltarii sanatoase a pielii si este folosit ca terapie suplimentara in tratarea dereglarilor hormonale. Poate fi combinat eficient cu dietele special concepute pentru problemele individuale, precum si cu tratamentele naturiste de curatire a organismului.

 1. 16. URINARY (Organele tractului urinar)

Rinichii joaca un rol important in functionarea normala a organismului si sunt responsabili, printre altele, de urmatoarele: detoxifiere si metabolism, mentinerea echilibrului bazelor si acizilor, reglarea functionarii sistemului hormonal si a productiei sanguine, realizarea schimbului de substante ale tesutului muscular si, in cele din urma dar nu mai putin important - mentinerea energiei inascute a organismului, sporind astfel vitalitatea si longevitatea. Cand este combinat cu o alimentatie adecvata si preparate naturale, programul URINARY ajuta la mentinerea si furnizarea de "energie de rezerva" catre rinichi.

Programul poate fi utilizat de catre oricine, atat de persoanele bolnave cat si de cele sanatoase. Cele mai bune rezultate se obtin daca programul este aplicat dimineata devreme sau dupa amiaza tarziu, conform ceasului biologic al rinichilor. Acest program previne si indeparteaza practic cauzele bolilor si dereglarilor urinare si renale.

 1. 17. BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)

Programul BONE-SPINE este conceput special pentru mentinerea integritatii tesutului osos. In plus, in combinatie cu o alimentatie adecvata, preparate naturale si exercitii fizice, poate fi de mare ajutor persoanelor care sufera de osteoporoza. Se recomanda si bolnavilor cronici la care tratamentele anterioare nu au dat rezultate. Programul este, de asemenea, foarte eficient ca terapie suplimentara in fizioterapie, accelerand recuperarea si ajutand la refacerea leziunilor osoase.

 1. 18. AFTER TRAINING (Dupa antrenamente)

Organismul nostru se modifica, se adapteaza, se ajusteaza diverselor cerinte. Este prin urmare cruciala coordonarea schimbului corect de substante din tesut si mentinerea diferitelor procese metabolice. Folosind regulat programul After Training de cateva ori pe zi, sportivii isi pot imbunatati semnificativ performanta. Acest program accelereaza procesele de regenerare dupa antrenament, diminueaza oboseala si confera o forma fizica de zile mari. Programul se recomanda sportivilor de performanta si tuturor celor care isi doresc imbunatatirea capacitatilor fizice.

Se utilizeaza dupa antrenament, pentru tratamentul traumelor, regenerarea tesutului muscular si ameliorarea starii de oboseala.

 1. 19. MERIDIAN (Meridiane energetice)

Conform medicinei chinezesti, organismul uman este inconjurat de o retea invizibila de canale, asa numitele meridiane, a caror existenta nu poate fi confirmata cu ajutorul metodelor anatomice. Aceste canale sunt de fapt retele energetice localizate la diferite adancimi sub piele, paralele cu vasele de sange si terminatiile nervoase. Joaca un rol important in comunicarea intre diferite organe si parti ale corpului, precum si in circulatia sanguina si energetica. Atunci cand aceste canale sunt dereglate datorita factorilor interni sau externi (incetinire, blocaje, hipersensibilitate), armonia si echilibrul dispar mai mult sau mai putin subit, facand loc bolilor.

Exista cateva mii de puncte pe aceste meridiane, care pot fi stimulate nu numai cu ajutorul acupuncturii ci si prin acupresura ori prin terapia elctromagnetica. Spre deosebire de acupunctura sau de acupresura, exista metode energetice care stimuleaza meridianele cu ajutorul semnalelor rezonante. Programul Meridian al dispozitivului BioHarmonex cuprinde o intreaga "simfonie de semnale" care stimuleaza simultan toate meridinele si le armonizeaza. Acest program conceput special pentru pentru meridiane permite armonizarea acestora, completeaza terapiile bazate pe principiile celor cinci elemente si suplimenteaza terapiile cu laser si acupunctura.

 1. 20. BIORHYTHM (Bioritm)

Fenomenele electromagnetice care au loc in timpul modificarilor meteorologice au un impact mai mare sau mai mic asupra sistemelor noastre bio-comunicationale. Acest program pentru armonizarea bioritmului ajuta la optimizarea activitatii nervoase, recomandandu-se in special in ameliorarea efectelor negative ale distoniei vegetative cauzate de modificarile frontului atmosferic. Este foarte eficient in combinatie cu alte programe cum ar fi Nerves si Relax pentru reducerea activitatilor beta crescute ale sistemului nervos, cu programul Meridian pentru armonizarea meridianelor, sau cu programul Circulation destinat stimularii corespunzatoare a circulatiei sanguine.

Recenzii

Scrie un comentariu

Bioharmonex - redobandeste sanatatea prin Biorezonanta

Bioharmonex - redobandeste sanatatea prin Biorezonanta

BioHarmonex este un dispozitiv de inalta tehnologie, care prin intermediul fenomenelor de biorezonanta realizeaza o corectie informational energetica a tuturor organelor si sistemelor organismului uman prin intermediul biocampurilor umane. Astfel Bio Harmonex ajuta la redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice.

Scrie un comentariu

5 produse din aceeași categorie: