ParaProtex - elimina giardia , paraziti intestinali, virus Măriţi imaginea

ParaProtex - elimina giardia , paraziti intestinali, virusi

CV0114

Nou

Produsul naturist ParaProtex elimina parazitii cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani. In zilele noastre, inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, provocand dureri abdominale, indigestie, malnutritie etc., mai ales la copii.

Mai multe detalii

163.49 Ron

Descriere produs

Produsul ParaProtex asigura distrugerea si eliminarea parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism, garantand prin aceastea o stare generala buna, o calitate superioara a vietii si longevitate.

Un flacon de ParaProtex contine 100 de tablete.

Tratamentul de deparazitare se face prin administrarea 15 zile de ParaProtex dupa care se administreaza 15 zile Acidofilus. Se continua tratamentul timp de 3 luni, deoarece unii parazitii sau oule de paraziti au o perioada de incubatie si rezistenta mai mare. Este indicat sa se faca tratamentul de deparazitare cu ParaProtex de catre toata familia.

Afectiuni si simptome unde este indicat
ParaProtex

Mod administrare ParaProtex

Dimineata-Pranz-Seara

Adolescent 14-18 ani - prev.

Adult (18-50 ani) - preventiv

Afte

Amigdalita

Antibacterian

Antibiotic (efect)

Antiparazitar

Antiseptic intestinal
Aparat digestiv

Apetit (crestere)

Detoxifiere

Diuretic renal

Enurezis

Furunculoza

Giardia
 

Imunitate scazuta

Infectii urinare

Infectii pielea capului

Nicturie

Parazitoza intestinala

Prostatita

Ulcer gastroduodenal

0-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-1-1

1-1-1 continuu 15 zile din 30

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./

30 pana la term. flac.)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./

30 pana la term. flac.)

1-1-1

1-1-1

In societatea moderna inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, chiar si in tarile dezvoltate unde se acorda o importanta mare igienei. Prezenta parazitilor provoaca dureri abdominale, indigestie, malnutritie, etc., mai ales la copii. Rezolvarea problemelor determinate de paraziti, ciuperci si microbi se poate realiza cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani. Conform estimarilor, 30% din populatia lumii sufera de boli parazitare. O caracteristica a bolilor parazitare este natura lor cronica.

Cele mai frecvente boli si suferinte cauzate de paraziti

- deficienta de substante minerale;

- dureri de cap;

- insomnie;

- scrasnit din dinti;

- senzatia de satietate;

- greata, varsaturi;

- probleme digestive;

- epuizare;

- dureri de spate, de gat;

- alergii;

- artrite;

- colite;

- hipoglicemie;

- diabet zaharat;

- lupus eritematos;

- tulburari tiroidiene;

- cancer.

Produsul naturist al companiei CaliVita International, ParaProtex contine aceste substante active eficiente in combaterea parazitilor, ciupercilor, fungilor si microbilor.

Extractul din fructul Quisqualis Indica, originar din India, asigura o motilitate intestinala fiziologica ce previne stagnarea alimentelor in tractul digestiv. Se recomanda si in cazul indigestiilor infantile sau in prevenirea malnutritiei cauzate de diferiti viermi intestinali. Din frunzele acesteia se prepara un unguent impotriva infectiilor pielii cauzate de paraziti. Semintele coapte sunt folosite pentru combaterea rahitismului, diareei si febrei.

Extractul din Berberis Vulgaris (Dracila) creste pofta de mancare, reduce starea de oboseala, are rol preventiv in formarea calculilor biliari si renali prin imbunatatirea functiilor hepatice si renale; produce o relaxare musculara. Distruge agentii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infecteaza plagile, precum si alte microorganisme care provoaca infectii vaginale si ale aparatului urinar. Este eficient in artrite si conjunctivite.

Commiphora Myrrha (iarba de smirna) este un stimulent care creste pofta de mancare; actioneaza benefic asupra proceselor digestive; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice. Poate fi utilizat si pentru efectele sale antihelmintice. Prin continutul bogat in potasiu, sodiu, silicon, zinc si clor participa la eliminarea substantelor toxice din organism.

Eugenolul, un component principal din Eugenia Caryophyllata (cuisoare), este un antioxidant puternic si tonic general. Distruge parazitii intestinali, microbii si ciupercile.

Juglans Nigra actioneaza ca un tonic general, mentinand starea de sanatate si vitalitate. Substanta sa activa - juglona - este eficienta in lupta impotriva parazitilor. Continutul de iod natural, cu efect antiseptic, distruge parazitii si viermii intestinali. In plus, si-a dovedit eficienta si in afectiuni ale pielii cum ar fi herpesul, furunculozele, eczemele.

Tabebuia Impetiginosa este cunoscuta pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative, s.a. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2, s.a.), fibre, precum si substante biologic-active. Poate fi de ajutor in tratarea artritelor si herpesului. Se bucura de o mare popularitate datorita actiunii sale anti-fungice.

Extractul din fructul Citrus Paradisi contine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic si, prin aceasta compozitie complexa, contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului, actionand eficient impotriva a peste 800 de tipuri de virusi si bacterii, aproape 100 de ciuperci si numerosi alti germeni patogeni. Intervine in buna functionare a aparatului digestiv. Este si un antiseptic cu puteri extraordinare si nu distruge bacteriile utile din intestine.

Usturoiul are o serie de efecte benefice pentru organismul uman: asigura in buna functionare a sistemului cardiovascular, poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Absenta parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism asigura o stare generala buna, o calitate superioara a existentei si longevitate.

Observatie privind utilizarea Para Protex

In cazul unei parazitoze intestinale se recomanda utilizarea impreuna cu Acidophilus, luat la 15 zile de la administrarea Para Protex. Tratamentul de deparazitare se face prin administrarea 15 zile de ParaProtex dupa care se administreaza 15 zile Acidofilus. Se continua tratamentul timp de 3 luni, deoarece unii parazitii sau oule de paraziti au o perioada de incubatie si rezistenta mai mare.
Este indicat sa se faca tratamentul de deparazitare cu ParaProtex de toata familia.

Un flacon de ParaProtex contine 100 de tablete.

O tableta de ParaProtex contine:

Extract de Quisqualis Indica............................... 150.00 mg

Pulbere de Pelin (Chenopodium)......................... 100.00 mg

Extract de Dracila (Berberis Vulgaris).................. 50.00 mg

Iarba de Smirna (Commiphora Myrrha)............... 50.00 mg

Ulei de Cuisoare (Eugenia Caryophyllata)............ 50.00 mg

Pulbere de Tabebuia Impetiginosa....................... 50.00 mg

Pulbere de Nuca Neagra (Juglans Nigra)............... 37.50 mg

Ulei de Nuca Neagra (Juglans Nigra)..................... 37.50 mg

Extract de Citrus Paradisi.................................... 25.00 mg

Pulbere de Usturoi.............................................. 12.50 mg

Recenzii

Note 
2022-06-05

Paraprotex

Atât eu cât și familia am folosit în cure repetate de 2,3 ori pe an , Paraprotex pentru prevenție și tratament antiparazitar(am avut în casă animaluțe de companie).Vă încurajez să îl consumați, ușor de administrat și fără efecte adverse.Paraprotex au consumat și nepoții de la trei ani.

  Scrie un comentariu !

  Scrie un comentariu

  ParaProtex - elimina giardia , paraziti intestinali, virusi

  ParaProtex - elimina giardia , paraziti intestinali, virusi

  Produsul naturist ParaProtex elimina parazitii cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani. In zilele noastre, inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, provocand dureri abdominale, indigestie, malnutritie etc., mai ales la copii.

  Scrie un comentariu

  18 produse din aceeași categorie: