Afacerea CaliVita


Afacerea CaliVita este bazata pe sistemul Network Marketing (NM) si opereaza in peste 30 de tari, printre care si in Romania de aproape 20 de ani.
Aceasta retea ofera tuturor distribuitorilor sai oportunitatea de a-si construi o afacere proprie, fara a renunta la job-ul pe care il au, afacere care le poate aduce un venit substantial. Distribuitorii Calivita pot cumpara produsele la pret redus si le pot vinde la pret cu amanuntul, realizand un profit de 33%. In plus, distribuitorii Calivita sunt rasplatiti cu recompense financiare suplimentare.


Motive de a alege sa devii distribuitor CaliVita:
- Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur cand, unde si cu cine sa lucreze.
- CaliVita International ofera tuturor distribuitorilor sai posibilitatea de a se bucura de independenta materiala si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investit. Realizarile deosebite sunt recompensate de Compania Calivita cu un venit suplimentar semnificativ.
- CaliVita International le ofera celor mai de succes distribuitori ai sai atat recompense morale cat si recompense financiare.
- Distribuitorii retelei fac parte din echipa CaliVita, in cadrul careia isi pot face noi cunostinte si prieteni si au posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod util, interesant si placut.
- Cei care imbratiseaza filosofia Companiei Calivita fac um pas extrem de important in directia mentinerii sanatatii lor si a familiilor lor. Consumul produselor naturale oferite de CaliVita International constituie o parte integranta a unui stil de viata sanatos.


Echipa CaliShop


Site-ul CaliShop www.calivita.tuningland.ro este administrat de firma:

S.C. Tuningland S.R.L.
Adresa: Galati, Tiglina I, str. Brailei nr.63, bl A4, parter (in fata liceului LMK)
CUI  RO25824709
J17/834/2009
Banca Transilvania Galati, Agentia Tiglina
cont: RO24BTRL01801202P64031XX

Mobil: 0760 302 424 | 0752 569 931